Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2014 19:15 - Как да разпознаете зомбираните хора с робско мислене
Автор: sullltan Категория: Забавление   
Прочетен: 10148 Коментари: 37 Гласове:
67

Последна промяна: 10.10.2014 00:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Това са всички онези, които с повод и без повод натякват, че имат собствено мнение и не повтарят някакви новини от медиите. Pазбира се, често го правят и това личи от всеки техен постинг. В случая по-важно е друго: те вярват, че щом са вечна опозиция и бълват псувни като каруцари, значи са личности. Hяма как да им обясниш, че е точно обратното. Дори да го проумеят в даден момент, няма да признаят, защото означава да се гръмнат на секундата. Не разбират нещо съвсем просто: ако наистина сa личности със собствено мнение, това ще личи без да крещят ежедневно “Мамо, тате! Аз имам мнение”. Щом се налага да го обясняват и преповтарят, значи не личи, т.е. не е истина. Само си въобразяват.


Вечната им критика е срещу онова, което  е очевидно. Отричайки неоспорими факти, смятат че “не са от стадото” и това ги кара да се чувстват значими, тъй като не са и чували: вечното отрицание е вид зомбиране. Може би дори най-черното, понеже сам прецакваш себе си с постоянния негативизъм.

Тези хора по душа, призвание и рождение за блюдо- и гъзоблизци. Ако не ги забелязваш, стават зверове спрямо теб, но намигнеш ли им, веднага пускат в действие езици и мазнотия. Едва ли е необходимо да обяснявам, че каквото и да работят, винаги са сред най-големите подмазвачи. Готови са да продадат деца, майка, съпруг/съпруга, само и само да се харесат на шефа.

За виртуалните зомбита е любим навик да крадат снимки и да се гаврят с тях. Правят го включително със снимки на деца и го представят като “чувство за хумор”.

Дълбоко в себе си осъзнават: любимите им занимания по същество са престъпления. Затова не пропускат възможност да плюят полицията. Страх ги е, че в един момент ще им потърсят отговорност, съответно ще получат справедливо и законно наказание, каквото заслужава всеки нарушител на българските закони.

На думи зомбитата “мечтаят” за чиста и свята република, но всъщност искат нещо доста различно: за тях “чисто и свято” означава да крадат безнаказано (иначе плачат от “полицейщина”) и да съдят без доказателства (иначе било “цензура” или “страх от важното им мнение”). Достатъчно е да видите просташките им изрази и сами ще стигнете до това заключение.

Обичат да афишират “любов към истината”, което на техния език означава: важно е те какво казват, а другите нямат право на мнение. Нормален човек трудно ще открие “истина” в подобни безумни разсъждения.

Пишат се за познавачи на изкуството, но е невъзможно да са такива, щом нe владеят културата на общуване. За по-удобно смятат, че двете нямат връзка. След като са невежи във всяко отношение, нормално е да не подозират следната истина: за да оцениш изкуството, трябва да имаш чиста душа. А те дори нямат душа.






Гласувай:
82



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Много
17.05.2014 19:19
точно описание на нищожествата. Поздрави!
цитирай
2. sullltan - Много точно описание на нищожес...
17.05.2014 19:22
angpiskova написа:
Много точно описание на нищожествата. Поздрави!


Благодаря, г-жо Пискова! Знаете, че съм голям Ваш почитател.


цитирай
3. shuriken - Бааахмаааму
17.05.2014 20:23
Омръзна ми от плачковци в тоя сайт, за това рядко влизам. Що не му пускали коментара? Бахти смехорията:))) Биберон не иска ли?
цитирай
4. анонимен - :-))))))))))
17.05.2014 20:59
Що този е на първа страница..... що класациите....... ама некой се помпал......
Мммммаааамоооо, дай кърпичка да избърша сълзите! :-)))))))))
Нали не ви пука бе, чукундури! Тогава защо се вайкате?
И нали не гледате първа страница. Tогава как знаете кой е там?
Такива нямат право да гласуват. Неудачници!
цитирай
5. getmans1 - Според някои, това съм ААААААЗ !
17.05.2014 22:52
Според мен, това са Те! /точно и ясно/
цитирай
6. jediknight - Чухте ли вица на деня? Някакви мо...
17.05.2014 23:00
Чухте ли вица на деня? Някакви молели Валсодар да напише нещо си! Смях голям. Ще молят неграмотен човек, който пише висше образУвание!!
То вярно, че малко хора имат вярна преценка за собствените си възможности или невъзможности, ама неговото бие всички рекорди. Хем награмотен, хем скучен, хем без интересни идеи, обаче иска да пише. Казвам ви, този е в пъти по-лош и опасен от сегашните политици. Бог да пази държавата от такива като него!
цитирай
7. jediknight - Аз пък чак днес разбрах, че Freeo...
17.05.2014 23:04
Аз пък чак днес разбрах, че Freeoldman е многопрофилен трол. Mиcлех го за истински блогер.
цитирай
8. jeremy231 - Много се нервят на такива описания
17.05.2014 23:08
Щото са точни.
цитирай
9. sullltan - Те на това разчитат
17.05.2014 23:13
getmans1 написа:
Според мен, това са Те! /точно и ясно/

Че истината имала много гледни точки. В някои случаи може да е така, но не и когато се отричат фундаментални истини и основни житейски правила. Ако те напсуват, това е лошо. А те го представят за добро.
цитирай
10. sullltan - Много се нервят на такива описания. ...
17.05.2014 23:15
jeremy231 написа:
Много се нервят на такива описания. Щото са точни.


... и вият, вият, аауууууу
личи по коментарите им из други блогове. :-D
цитирай
11. анонимен - Hot! Hot! Hot!
17.05.2014 23:54
Казаха ми, че преди около две години валсодар е ял пердах от някакъв блогер. Hе виртуален, а истински. Някой знае ли дали е истина и кой е този блогер?
цитирай
12. vmir - Зомбитата у нас са както в "Resident Evil"
18.05.2014 00:42
Извират отвсякъде и протягат ръчички с надеждата да попаднат в мрежата на някой отракан батюшка, дето не му мигва оченцето и при най-очевидните измами.
цитирай
13. vmir - Аз
18.05.2014 08:37
робите ги разпознавам по злобата, поетът го е казал преди по-малко от век: “Вековната злоба на роба”, дори когато наивно е натоварил тази злоба с абсурдно благородната мисия, която бандитите в науката Маркс, Енгелс и Ленин са й приписали, за да се поставят над всички останали чрез простотията на онези, които нямат идея или не ги интересува що е наука.

Днес вече знаем, че бандитизмът дори в науката не е безобиден, а може да предизвика проливането на реки от невинна кръв, би трябвало да знаем и колко неизбежно и логично е това, когато се постулират конфронтационни обяснения като фундаментални.

Лошото е, че когато бандитите в науката успеят да се наложат някъде, те легитимират не само себе си, но също лъжата, измамата, клеветата, инсинуацията и бандитите, в които се превръщат хората с робски манталитет, когато се усетят на свобода. У нас след падането на комунизма не беше осъден нито един бандит и днес бандитите се разхождат на свобода и правят всичко възможно да запазят и възродят бандитизма в тоталитарният му вариант.

Погледнете потологичният лъжец ВВ1951 колко често се позовава на “статистики”, че Маркс бил признат за “най-великият учен в историята”, а нито един път не е дал линк, за да се види кой, защо и кога е дал това определение на покрития с мрачна слава най-голям подстрекател на кръвожадността в историята на човечеството. Колко неслучайно и упорито отново и отново той поставя цитирания от мен поет за етикет на бандитизма, сякаш не е минал най-кървавия век от зловещия експеримент с вярата на аутсайдерите и лековерните, безброй от които платили за лековерието с живота си . Погледнете Шареното Пиле как описва ВВ1951 като тътят, животът и истината, погледнете малоумните му мечти да впрягал и яздел граждани в катърската каручка на баща си, погледнете Лъжеикономиста, който представя мужишки представи зад лого на съвременно британско икономическо списание. И ще видите робите, добрали се със силата на чуждото оръжие до власт и ресурси, и ще видите не само колко неизбежни са лъжите им днес, но и защо влагат толкова неистови усилия да превърнат бандитизма в норма и едва ли не в право на всеки.
цитирай
14. fascindoo - А кой казваше аз, Аз, аЗ, АЗ...?
18.05.2014 09:33
за всяко нещо, при всяко интервю.
Къде е зомбито Боко Тиквата?
Критиците му “не са от стадото” (както пишеш), а Той от кое СТАДО е?

Дай такъв анализ!... Мъ нещеш
цитирай
15. sullltan - vmir
18.05.2014 10:08
Светът се движи от хората, които създават. Обаче има една огромна група, изпълнена с желание да руши. Все още не разбирам как така хем искат да унищожат създаденото от друг, хем се смятат за полезни. Те самите не могат да го обяснят, затова се специализират в обиди и общи приказки. Поне да опишат гледната си точка. В подобни случаи се сещам за думите на Док Холидей в “Тумбстоун”:

-Хора като тях вместо сърце имат огромна празна дупка и цял живот опитват да я напълнят с кръв (чуждо страдание).

-Защо? – въпрос на Уайът Ърп.
-Отмъщават.
-За какво?
-За това, че са се родили.

Често виждам потвърждение на тази голяма истина.
цитирай
16. raders - Хм, интересно мнение, но някъде ...
18.05.2014 10:26
Хм, интересно мнение, но някъде забелязах противоречия. Защото това не е характеристика, отнасяща се само за зомбитата /самото понятие има съвсем конкретни характеристики/. Например, забелязах - тук се твърди, че зомбитата са вечна опозиция /вероятно на всичко истинско/. Но понятието "истинско" е твърде спорно. В тези блогове се появяват толкова много щуротии, че дори обикновеният илитерат ги забелязва /например творенията на онези /наистина зомбирани/ откачалки, дето непрекъснато вещаят апокалипсиси, непрекъснато някой за нещо им пречи, някой ги трови с "кемптрейлс" и пр., пък и не само те/. Ами как да не им се присмиваш и да не отричаш нещо, което е очевадна глупост?
цитирай
17. sullltan - А кой казваше аз, Аз, аЗ, АЗ. . . ? за ...
18.05.2014 10:40
fascindoo написа:
А кой казваше аз, Аз, аЗ, АЗ...? за всяко нещо, при всяко интервю.
Къде е зомбито Боко Тиквата?
Критиците му “не са от стадото” (както пишеш), а Той от кое СТАДО е?
Дай такъв анализ!... Мъ нещеш


Когато някой е свършил много полезни неща, които са видeни и документирани, нямам нищо против да вика “Аз, аз, аз ...” С уговорката, че Борисов може понякога да го е казвал, но не толкова колкото се представя. А според мен има право да го повтаря по-често.
Той промени държавата. Факт! Ако не го посочи, някой друг ще пробва да си присвои заслугите му. Желаещи колкото щеш. Мен не могат да излъжат, понеже съм го видял с очите си, но част от хората са неориентирани.
цитирай
18. sullltan - Хм, интересно мнение, но някъде ...
18.05.2014 11:11
raders написа:
Хм, интересно мнение, но някъде забелязах противоречия. Защото това не е характеристика, отнасяща се само за зомбитата /самото понятие има съвсем конкретни характеристики/. Например, забелязах - тук се твърди, че зомбитата са вечна опозиция /вероятно на всичко истинско/. Но понятието "истинско" е твърде спорно. В тези блогове се появяват толкова много щуротии, че дори обикновеният илитерат ги забелязва /например творенията на онези /наистина зомбирани/ откачалки, дето непрекъснато вещаят апокалипсиси, непрекъснато някой за нещо им пречи, някой ги трови с "кемптрейлс" и пр., пък и не само те/. Ами как да не им се присмиваш и да не отричаш нещо, което е очевадна глупост?


Говоря за отричането като самоцел. Няма значение какво ще кажеш – техният отговор е “Не си прав”, гарнирано с псувни. Това е съвсем друго. Bиждал съм да отричат свои стари твърдения, за да покажат колко са “различни от стадото”. След като автоматично повтарят едно и също, без значение по какъв повод, това не е ли зомбиране? Да отричаш всичко, включително най-очевидното, не означава, че имаш мнение. Hо разни хора трудно го разбират. За тях анархия и демокрация са едно и също. Как да им обясниш, че не са, щом нямат нито знания, нито способност да мислят самостоятелно. Убедени са в следното: при анархия ще живеят като в Рая, понеже никой няма да им държи сметка за нищо. Пълни глупости! Точно тогава “силен” ще означава не друго, а точно физически силен, т.е. много бързо ще се намери кой да ги принуди чрез сила да слушат и изпълняват. Tова изобщо не им хрумва и дрънкат ли дрънкат глупости.
цитирай
19. vmir - 11. sullltan,
18.05.2014 11:17
sullltan написа:

-Отмъщават.
-За какво?
-За това, че са се родили.

Често виждам потвърждение на тази голяма истина.


И аз имам чувството, че някои са се появили на този свят с дупето напред и са приели това като неподлежащо на съмнение основание да мразят всички онези, които са се родили нормално.
цитирай
20. sullltan - За Joysii .....
18.05.2014 11:34
Това, което си написала, постоянно го повтаряш в твоя блог. Ако искаш да се изкажеш тук, не трябва да споменаваш имена на отсъстващи хора. Hе е коректно. Hали си чувала за етика?
Колкото до гаврите със снимки, такова нещо съм видял от твоите приятели Рустам и Валсодар. Pедно е първо на тях да направиш забележка. Не е честно да прилагаш двоен стандарт. Аз съм много против това.
цитирай
21. shuriken - ужас и безумие.......!!!!!!
18.05.2014 11:40
Много нагло същество е тая Тит. Постоянно ходи да се жалва на модераторите, тръшка, сърди. Да не говорим колко е досадна на лични съобщения. Това е то, циганията!
цитирай
22. fascindoo - ех, философе, "философе",
18.05.2014 11:49
sullltan написа:
fascindoo написа:
А кой казваше аз, Аз, аЗ, АЗ...? за всяко нещо, при всяко интервю.
Къде е зомбито Боко Тиквата?
Критиците му “не са от стадото” (както пишеш), а Той от кое СТАДО е?
Дай такъв анализ!... Мъ нещеш


Когато някой е свършил много полезни неща, които са видeни и документирани, нямам нищо против да вика “Аз, аз, аз ...” С уговорката, че Борисов може понякога да го е казвал, но не толкова колкото се представя. А според мен има право да го повтаря по-често.
Той промени държавата. Факт! Ако не го посочи, някой друг ще пробва да си присвои заслугите му. Желаещи колкото щеш. Мен не могат да излъжат, понеже съм го видял с очите си, но част от хората са неориентирани.


явно си от боковото СТАДО, а говориш и анализираш стадните народопсихологични принципи!
ОК! Напредваш...
цитирай
23. jediknight - В тоя сайт всеки злобар говори за ...
18.05.2014 11:51
В тоя сайт всеки злобар говори за добродетели. Луди пръчки! Къде са им добродетелите, след като виждам само лошотия от тях? За какви различни мнения пърдят, щом не признават чуждите такива? Говорят за признаване, но само на тяхното мнение. Пуашим се от такава “толерантност”. Ако поне можеха да се изразяват грамотно, бих ги изслушал, но дори това е неизпълнима за тях задача.
Ще ми кихат някакви, ще ми мучат... Утре ще поискат и да ги нахраня. А секс да предложа? Аре бегай!
Чибааааа...!
цитирай
24. sullltan - fascindoo
18.05.2014 12:00
Щом си решил да определяш всяка група като стадо, проблемът е твой.
Bиждам, че владееш словесните хватки и извъртания. Браво, напредваш. :-)
цитирай
25. анонимен - :-)
18.05.2014 12:07
За Простакеса Тит ли стана дума?
Хе-хе, уж напусна за пореден път, а не е спряла да спами с емотикони и безмислици. Преди малко забелязах, че пак обяснява как оставяла провокациите без отговор, па аз не знам да има провокация, на която да не е отговорила с обичайните си лъжи. Tая не чете ли какво коментира по тролски профили и прочие кофи за боклук?
:-DDDDDDDDDDDDDDDD
цитирай
26. shuriken - Хит минус едно
18.05.2014 12:48
Простака freeoldman говори за култура:))))) Паднах направо. Тоя постоянно мечтае за първа страница и се ядосва, че хората не харесват тъпотиите му. Но пък с други свои профили постоянно виси отпред. Много "честен". "Свободен" също :))))))

Е такива клоуни искат да раздават акъл. Хубаво е, че извън блогбг многопрофилността не върши работа.
цитирай
27. fascindoo - Ми ти къ мислиш?
18.05.2014 18:33
sullltan написа:
Щом си решил да определяш всяка група като стадо, проблемът е твой.
Bиждам, че владееш словесните хватки и извъртания. Браво, напредваш. :-)

---
всичко е обособено в СТАДА!
Малко са единаците, които (могат да) МИСЛЯТ.
цитирай
28. joysii - Това, което си написала, постоянно ...
18.05.2014 19:37
sullltan написа:
Това, което си написала, постоянно го повтаряш в твоя блог. Ако искаш да се изкажеш тук, не трябва да споменаваш имена на отсъстващи хора. Hе е коректно. Hали си чувала за етика?
Колкото до гаврите със снимки, такова нещо съм видял от твоите приятели Рустам и Валсодар. Pедно е първо на тях да направиш забележка. Не е честно да прилагаш двоен стандарт. Аз съм много против това.

============
Какво за Джойси? Защо коментирате нещо, което не съществува? Къде е МОЯТ коментар, който Вие КОМЕНТИРАТЕ?
цитирай
29. sullltan - Що този е на първа страница. . . . . що ...
18.05.2014 21:15
bigmazalo написа:
Що този е на първа страница..... що класациите....... ама некой се помпал......
Мммммаааамоооо, дай кърпичка да избърша сълзите! :-)))))))))
Нали не ви пука бе, чукундури! Тогава защо се вайкате?
И нали не гледате първа страница. Tогава как знаете кой е там?
Такива нямат право да гласуват. Неудачници!


Tова е смисъла на живота им. Hе могат да говорят за друго освен за първа страница. Искат да са активни, ноооооо това не означава, че са блогясалииииии :-DDDDDDDDD
цитирай
30. sullltan - Чухте ли вица на деня? Някакви мо...
18.05.2014 21:16
jediknight написа:
Чухте ли вица на деня? Някакви молели Валсодар да напише нещо си! Смях голям. Ще молят неграмотен човек, който пише висше образУвание!!
То вярно, че малко хора имат вярна преценка за собствените си възможности или невъзможности, ама неговото бие всички рекорди. Хем награмотен, хем скучен, хем без интересни идеи, обаче иска да пише. Казвам ви, този е в пъти по-лош и опасен от сегашните политици. Бог да пази държавата от такива като него!


Пу-пу, прекръствам се!
Хем глупав, хем злобен.

цитирай
31. sullltan - Аз пък чак днес разбрах, че Freeo...
18.05.2014 21:19
jediknight написа:
Аз пък чак днес разбрах, че Freeoldman е многопрофилен трол. Mиcлех го за истински блогер.



Аха, ще се сетиш, че freeoldman и rozzata са профили на един и същ човек, който много обича да държи сметка на другите заради многопрофилност, помпане, самогласуване. Даже и на модераторите нагло дудне защо го позволяват. Явно не му хрумва, че те много добре знаят за неговата многопрофилност. Представям си как се чудят на акъла и безсрамието му.
Виртуалните пререкания между freeoldman и rozzata са само шоу за маскировка и помпане – от единия профил на другия и обратно. Изтъркано, ама такива като него се смятат за прекалено умни и не знаят колко са очевидни игричките им. Ще има още да циври насам-натам.

Вчера дори ми писа съобщение от rozzata, след като не пуснах коментара на freeoldman. После мина на няколко пъти и сложи минус с част от фалшивите си профили:

subzero3, prascho3,nepobedima7, enigma3, universalnite1neo, whitelight1, coci, jujibel, hasanreza, lidiqzla

( в момента пет от неговите профили са на първа страница - universalnite1neo, rozzata, lidiqzla, enigma3, whitelight1. И се коментират ли коментират помежду си, хаха. Hие не виждаме.)

Със същите профили и още много като тях слага плюс на rozzata, за да виси постоянно на първа страница. Обзалагам се, че минусите при Тера са негово дело за да се възмути после, че някой безсрамник е цапал поста. Старо и изтъркано до болка.

цитирай
32. sullltan - Казаха ми, че преди около две години ...
18.05.2014 21:22
bigmazalo написа:
Казаха ми, че преди около две години валсодар е ял пердах от някакъв блогер. Hе виртуален, а истински. Някой знае ли дали е истина и кой е този блогер?


Чувал съм, но не знам кой точно го е млатил.

цитирай
33. sullltan - Много нагло същество е тая Тит. П...
18.05.2014 21:24
shuriken написа:
Много нагло същество е тая Тит. Постоянно ходи да се жалва на модераторите, тръшка, сърди. Да не говорим колко е досадна на лични съобщения. Това е то, циганията!


Tи па, тя не е тук бе! Hали си взе почивка от блога. :-DDD

цитирай
34. sullltan - В тоя сайт всеки злобар говори за ...
18.05.2014 21:28
jediknight написа:
В тоя сайт всеки злобар говори за добродетели. Луди пръчки! Къде са им добродетелите, след като виждам само лошотия от тях? За какви различни мнения пърдят, щом не признават чуждите такива? Говорят за признаване, но само на тяхното мнение. Пуашим се от такава “толерантност”. Ако поне можеха да се изразяват грамотно, бих ги изслушал, но дори това е неизпълнима за тях задача.
Ще ми кихат някакви, ще ми мучат... Утре ще поискат и да ги нахраня. А секс да предложа? Аре бегай!
Чибааааа...!


Както досаждат в блога ти, така могат дойдат и в дома ти. По тяхната логика си длъжен да ги нахраниш, да им дaдеш жена си, да им платиш сметките.
Къде ти лично пространство! Длъжен си да се съобразяваш с прищевките им.
:-DDDD Определено не са нормални, щом не разбират, че личното пространство си е лично и не могат да го ползват като свое.
цитирай
35. sullltan - За Простакеса Тит ли стана дума? ...
18.05.2014 21:33
bigmazalo написа:
За Простакеса Тит ли стана дума?
Хе-хе, уж напусна за пореден път, а не е спряла да спами с емотикони и безмислици. Преди малко забелязах, че пак обяснява как оставяла провокациите без отговор, па аз не знам да има провокация, на която да не е отговорила с обичайните си лъжи. Tая не чете ли какво коментира по тролски профили и прочие кофи за боклук?
:-DDDDDDDDDDDDDDDD


О, Тит винаги прави така - в първата половина от коментара сипе обиди, а във втората приключва с "Аз затова не обръщам внимание". :-DD Казва си приказката и всеки път е за последно.
Какво да й обясняваш на такава глупавела? По-тъпа е от Тера Дебилката.

цитирай
36. sullltan - Простака freeoldman говори за к...
18.05.2014 21:35
shuriken написа:
Простака freeoldman говори за култура:))))) Паднах направо. Тоя постоянно мечтае за първа страница и се ядосва, че хората не харесват тъпотиите му. Но пък с други свои профили постоянно виси отпред. Много "честен". "Свободен" също :))))))

Е такива клоуни искат да раздават акъл. Хубаво е, че извън блогбг многопрофилността не върши работа.



На мен ми е забавно като ги гледам как се помпат с фалшивите си профили. Показва ми, че извън Блогбг няма кой да ги чуе, затова само тук се чувстват значими – сред своите регистрации. Pазбирам да е комедия, но те съвсем сериозно го наричат “дискусия, обратната връзка или споделяне на мнение”. Поради същата причина плачукат на модераторите – тоя защо е там, ама защо това, защо онака, защо реклами, защо се бави коментарът .... Смешни глупости, които не могат да са предмет на един пост, a те даже ги смятат за “сериозни и значими пулбикации”. Самотни и неуки откачалки. Постоянно повтарят какво са им набили в празните кратуни от любимите им медии, но това не пречи да твърдят, че “не повтарят като папагали”. Малко е да ги нарека хора без лично мнение. Ще ги подигравам, много ясно. Заслужили са.

цитирай
37. sullltan - Това, което си написала, постоянно ...
18.05.2014 21:52
joysii написа:
sullltan написа:
Това, което си написала, постоянно го повтаряш в твоя блог. Ако искаш да се изкажеш тук, не трябва да споменаваш имена на отсъстващи хора. Hе е коректно. Hали си чувала за етика?
Колкото до гаврите със снимки, такова нещо съм видял от твоите приятели Рустам и Валсодар. Pедно е първо на тях да направиш забележка. Не е честно да прилагаш двоен стандарт. Аз съм много против това.

============
Какво за Джойси? Защо коментирате нещо, което не съществува? Къде е МОЯТ коментар, който Вие КОМЕНТИРАТЕ?


Ето го коментара ти. Кое не му е наред?

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sullltan
Категория: Забавление
Прочетен: 617369
Постинги: 79
Коментари: 936
Гласове: 5087
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031