Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2022 04:30 - На какво се радват мерзавците
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 2668 Коментари: 25 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 До снощи наистина не знаех с подробности как се е развило "контранастъплението " на украинските части в  Харковска област. В номера нямам нито украински , нито руски канали, а и не искам да се натоварвам с материали от нета за проклетата война. Докато навъртах определените дължини в басейна чух остри думи между украинец и руснак.
Впечатли ме изказването на украинеца, че в Рим независимо от етническия състав на легионите, са се водели римски На езика ми беше да кажа , че това важи и за Руската империя, а и за СССР-подразделенията са се водели руски, съответно съветски. Запомних обаче изказът му, защото не схванах защо го използва. Че Украйна е велика го знаем, но чак пък Рим!? Като последна морска вечер поканих юпския си приятел от Одеса Георгий на по питие и му разказах за малката свада край басейна, на която станах свидетел. Тогава той ми обясни за какво иде реч.  Че прословутото контранастъпление 
в Харковска област е извършено основоно от наемници-предимно от бойци на ИДИЛ, АЛ КАЙДА и производните им. Няколко хиляди наемници , участвали в редица горещи точки
по света са принудили да отстъпят няколко стотици предимно резервисти, както и милиционерски формирования от въпросните селища в Харковска област. На практика , деокупацията се превръща в наказателна операция. Семейства не успяли  , или не пожелали да се евакуират били изведени извън селищата с торби върху главите и никой не знае какво се е случило с тях-вероятно са избити. Чух от министъра на отбарната на Украйна да нарича евентуалните зверства филтрация на населението. До един са изведени учителите , позволили си да преподават на руски и да използват руски учебници и помощна литература. Тези които са пуснали тези главорези да щурмуват селища , са били наясно какво ще се случи с руското население там, след това което руснаците направиха с ислямските формирования в Сирия-разбиха ги, унищожиха  бизнеса им с петрол...Имало е и стълкновение между наемници и украински бойци, но последните са били малочислени и не са могли да направят нищо. Щом националистически възпитаните украински войници са скочили , то нещата наистина са излезли извън контрол
И се питам, колкотрябва да си обезчовечен, че всеки ден да пускаш постинги и коментари 
във възхвала на тези главорези. Впрочем последните ще си получат заслуженото- ЧВК Вагнер и Ахмат са по петите им и ислямистите са напуснали позициите в харковска област. Докато ги настигнат други ще "плащат сметките им"



Гласувай:
12



1. vmir - Аз пък чух, че не били сирийци,
14.09.2022 08:23
а анунаки, които страдали под американско робство, но още повече страдали, че путин ги изоставил на хамериканците. За това пренебрежение те си отмъщавали на путин за да покажат на вселената, че братството е по-голяма ценност от робството.
цитирай
2. petgrig - Ъхъ,
14.09.2022 08:43
баш така е ма те кадировците са наши хора и квото и да вършат по Буча или Изюм нЕма значение:)
цитирай
3. morskipesni - Подобни дела са " достойни" за хитлеровци
14.09.2022 08:46
Сега на тях "се радват" мам'риканите, тези злодеи, подлеци и световни гангстери. Те са същинските подбудители на тази война, на ВСИЧКИ войни.
цитирай
4. petgrig - Ни съ ли усещаш чи с сяка лъжа ставаш ...
14.09.2022 09:13
Ни съ ли усещаш чи с сяка лъжа ставаш се по-смешен и жалък?
цитирай
5. vencivaleri1951 - Кое е лъжа по точно?
14.09.2022 10:07
Аз лично чух по наша ТВ че Резников /министърът на отбраната/ да говори за филтрация на населението, като помислих , че става въпрос за уволнения от различни административни позиции на хора поставени от руснаците. Знаеше се , че участват много наемници чужденци в тази операция, но не знаех , че това са подразделения от радикални исслямисти, които знаем на чия страна воюваха в Сирия и какво правеха. Явно остатъци от тези подразделения са съхранени, запазени и сега пуснати в действие. Тези садисти не могат да обърнат войната, но я радикализираха
и виждаме вече последствията. Всичко става легитимна цел и за едните и за другите.
За ккаво мислиш са си говорили близо два часа и Макрон , и Шолц с Путин. Защо Шолц изведнъж отказа обещаните танкове, защо Киев извади проектодокумент в който иска да вкара като гаранти водещите страни в ЕС ,САЩ, Канада , Англия, Австралия за гаранти на Украйна за нейната безопасност-тоест да ги вкара директно във войната Не стига че Европа се срива като икономика, но трябва и да воюва.
Тук не става въпрос вече за украинците като разходен материал , а и европейците.
тук става въпрос за живота и на нашите деца , внуци... Прочети този проект и си размърдай мозъка. Ние сме на дъното и не разбираме какво се случва с икономиката на Европа, но Европа се тресе от протести. Предизборните нагласи в Италия резко се промениха в полза на дясната лига и Берлускони. Чехите скочиха и блокираха всякакви разговори за таван на цените...
Просто мисли ако можеш с органите "над кръста" си



petgrig написа:
Ни съ ли усещаш чи с сяка лъжа ставаш се по-смешен и жалък?

цитирай
6. morskipesni - Просто глупакът не е разбрал, че ВОЙНАТА ВЕЧЕ Е ТУК,
14.09.2022 10:35
засега пропагандна, медийна, хибридна- но се усеща и удар по джоба, предхождащ ИКОНОМИЧЕСКАТА кастастрофа на ЕС и малка България. Ние НИКОГА няма да воюваме в прекия смисъл, но ще оперем мръсния пешкир на НАТО, както преди на Хитлер. Същите мръсници са на власт, за да ни натопят до шия в мизерията.
Първото, което е нужно- България да инициира договори с Москва и Киев за ПЪЛЕН ВОЕНЕН НЕУТРАЛИТЕТ, който подаде ръка, добре- ако ли не, от опит глава не боли.
цитирай
7. marana69 - ....пълен'''неутралитет''.../ ха ха хаа...
14.09.2022 11:02
тотални...шитнии..на един 'отбор', подморски, пр2дни )

КОГА, България е имала неутралитет, та и сега...
бабешки лаф4ета, наоколо...
а КОЙ ДАВА €€€€€€€€€€ м?

какъв си ми ти ЕкономиС бе кореш...хаха...
цитирай
8. vencivaleri1951 - Ти в Германия ли беше?
14.09.2022 11:40
Колко неутрална е Германияднес-хем дава, хем е зависима, хем си прави харикири и се бута към Ваймар. България малка страна, българите винаги "гяволеем"и ядем и солта , тоягите...имааше и още нещо , но губим детската аудитория. Защо обаче една мощна икономика като германската се докарва до банкрут не може да бъде обяснено.
А колкото до еврото , ти гледай да не се "обнули" като марката след войната. Ти обясни по добре какво говори Шолц по телефона с Путин-плашеше ли го, молеше ли го...? А лично към теб като икономист-къпи се по редко и по бързо. Ако не можеш да плетеш намини към Добрич и купи от някоя баба пуловери , жилетки и знай че социалните фондове няма да бъдат това което са

marana69 написа:
тотални...шитнии..на един 'отбор', подморски, пр2дни )

КОГА, България е имала неутралитет, та и сега...
бабешки лаф4ета, наоколо...
а КОЙ ДАВА €€€€€€€€€€ м?

какъв си ми ти ЕкономиС бе кореш...хаха...

цитирай
9. blog13 - цитат:"Докато навъртах о...
14.09.2022 13:22
цитат:"Докато навъртах определените дължини в басейна чух остри думи между украинец и руснак."

Т.е. докато си плувал в басейна ли? Ако правилно съм разбрал, ми е интересно как чуваш с вода в ушите?
цитирай
10. blog13 - Кое е лъжа по точно? Споко...
14.09.2022 13:25
vencivaleri1951 написа:
Кое е лъжа по точно?


Спокойно, украинците в Украйна, знаят дали е лъжа или е истина.
цитирай
11. krumbelosvet - Каква ти Украина, с Русия воюват САЩ
14.09.2022 13:40
САЩ воюват с Русия, като използват ВСИЧКИ свои активи, и ислямистите в т.ч.
А горката Европа се не сеща, че войната е и СРЕЩУ ЕВРОПА, и е започнала преди украинската, с нашествието на милиони мюсюлмани, които вече промениха образа на континента и начина на живот на коренните му жители. А ЕС няма боеспособна армия. Разчита на НАТО, а НАТО има само Д В Е армии - на САЩ и на Турция. Падне ли Русия, умира и Европа. Но пък умира с радост, че пада Русия. Най-щастливи ще умрат поляците. И нашге Вмировци и 5григци, и тути куанти.
цитирай
12. petgrig - Тъй ли бе другари
14.09.2022 16:07
пак питам - да рекнете нещо за кадировците или тези са "наши" мюслимани и могат да насилват и убиват деца?
И баси сериозния источник - идна жина каза!
цитирай
13. get - До vencivaleri1951 - Не знам на какво повече "да се радвам" - на плиткоумните ти лъжи или ... ?
14.09.2022 18:30
vencivaleri1951 написа:

До един са изведени учителите , позволили си да преподават на руски и да използват руски учебници и помощна литература.




Прессъобщение от Генеральная прокуратура Украины - да четем?

"По данным Офиса генерального прокурора, украинские правоохранители не задерживали российских учителей на деоккупированных территориях Харьковской области", - заяви във вторни, т.е. 13 септември т.г., в интервюто си за изданието "Настоящее время" началника на Департамента по противодействие на престъпленията извършени при условията на военния конфликт Игорь Белоусов.

- Моля те като човек и българин, престани да тиражираш пропутинско-тролски лъжи единствено и само с цел заблуда на читателя и насаждане на чуство за омраза към друг народ!

П.П.
Да не кажеш, че съм предубеден и от това трия коментарите ТИ в блога ми - Пояснявам?

Няма ли да се научиш вече, правилно да копираш адресите към материалите които даваш. Инак се получава - едно нищо.

цитирай
14. vencivaleri1951 - Лесно е-дърт съм, почивам от време на време
14.09.2022 20:41
Впрочем половинката ме е снимала при тези ми занимания-мога да постна ако желаеш
blog13 написа:
цитат:"Докато навъртах определените дължини в басейна чух остри думи между украинец и руснак."

Т.е. докато си плувал в басейна ли? Ако правилно съм разбрал, ми е интересно как чуваш с вода в ушите?

цитирай
15. vencivaleri1951 - А кой говори за руски учители?
14.09.2022 20:58
И колко са тези които биха дошли да преподават в момента в Украйна. Става въпрос за украински учители позволили си да ползват руски учебни помагала и учебници.
Резников сам каза , че населението от деокупираните райони понадлежи на филтрация. Впрочем Одеситът Георгий ми прочете превод на Лермонтов на украински. Коъто преподава Лермонтов на руски понадлежи на филтрация. От февруари насам същата тази прокуратура , която цитираш е образувала около 50000 производства /2/3 ти по доноси/ за съпричасност към СВО. Пример:
Ректорът на Киевската консерватория е подведен под същия състава, заради писмо до Зеленски / подписано от голяма част от преподавателския състав, както и видни възпитаници на учебното заведение/ в което протестират срещу преименуването на Консерваторията имени Чайковского и замяната му с верик неизвестен композитор украинец/бил номиниран за Оскар в някакъв филм/ Чайковски впрочем е украинец и то от знатен род. Огромната му вина е , че прави "Мазепа" по текст на друг голям престъпник- Пушкин.
Впрочем коментарът ми беше -клип с арията на Мазепа от едноименната опера Съжалявам , ако не си го отворил-Толям певец я изпълнява.
Хайде да преговорим-Чайковски е разукраинчен заради произведение , което се радва на успех във всички световни сцени. Текстописецът, по който е направено либретото е изваден от учебната програма, съборени са всичките му паметни знаци, преименувани са училища , улици, и въобще всичко което носи неговото име. Публично рецитиране на негови стихове могат да доведат до състав от НПК.
Могат да те осъдят , че си тананикаш Мазепа , или Евгени Онегин. Това всичко прави тази прокуратура, за която ти се опитваш да ми внушиш уважение и послушание към актове и изказвания.
Впрочем преди малко по видеобмена видях Зеленски да военни с форма на СС Евреин до униформени със знаците на есесовци.
"Не с вас, а с SS"
Впрочем аз винаги съм имал респект към украинската армия и украинския народ-дал впрочем на глава от население най-много жертви през ВСВ сред съветските народи-8млн
Баща ми общо взето контактуваше и имаше бойни другари именно от Киевския военен окръг, на когото БНА бе подопечна. Гостували са ни семейно, ние сме гостували...
Аз също съм играл едно учение с киевляни.

get написа:
vencivaleri1951 написа:

До един са изведени учителите , позволили си да преподават на руски и да използват руски учебници и помощна литература.




Прессъобщение от Генеральная прокуратура Украины - да четем?

"По данным Офиса генерального прокурора, украинские правоохранители не задерживали российских учителей на деоккупированных территориях Харьковской области", - заяви във вторни, т.е. 13 септември т.г., в интервюто си за изданието "Настоящее время" началника на Департамента по противодействие на престъпленията извършени при условията на военния конфликт Игорь Белоусов.

- Моля те като човек и българин, престани да тиражираш пропутинско-тролски лъжи единствено и само с цел заблуда на читателя и насаждане на чуство за омраза към друг народ!

П.П.
Да не кажеш, че съм предубеден и от това трия коментарите ТИ в блога ми - Пояснявам?

Няма ли да се научиш вече, правилно да копираш адресите към материалите които даваш. Инак се получава - едно нищо.

цитирай
16. blog13 - почивам от време на време Ха ...
14.09.2022 21:12
vencivaleri1951 написа:
почивам от време на време


Ха ха - тва ли било.

vencivaleri1951 написа:
Впрочем половинката ме е снимала при тези ми занимания-мога да постна ако желаеш


Добра идея! Давай да те видиме.
цитирай
17. vencivaleri1951 - Бият се два руски народа
14.09.2022 21:22
Целта е единият да бъде отслабен и за това ползват другия като разходен материал
krumbelosvet написа:
САЩ воюват с Русия, като използват ВСИЧКИ свои активи, и ислямистите в т.ч.
А горката Европа се не сеща, че войната е и СРЕЩУ ЕВРОПА, и е започнала преди украинската, с нашествието на милиони мюсюлмани, които вече промениха образа на континента и начина на живот на коренните му жители. А ЕС няма боеспособна армия. Разчита на НАТО, а НАТО има само Д В Е армии - на САЩ и на Турция. Падне ли Русия, умира и Европа. Но пък умира с радост, че пада Русия. Най-щастливи ще умрат поляците. И нашге Вмировци и 5григци, и тути куанти.

цитирай
18. vencivaleri1951 - ОК-днес, утре ще я имаш в блога. Хайде и теб да те видим след това-справедливо е
14.09.2022 21:23
blog13 написа:
vencivaleri1951 написа:
почивам от време на време


Ха ха - тва ли било.

vencivaleri1951 написа:
Впрочем половинката ме е снимала при тези ми занимания-мога да постна ако желаеш


Добра идея! Давай да те видиме.

цитирай
19. get - До 15. vencivaleri1951 - А кой говори за руски учители?
14.09.2022 23:07
vencivaleri1951 написа:

И колко са тези които биха дошли да преподават в момента в Украйна. Става въпрос за украински учители позволили си да ползват руски учебни помагала и учебници.


- Ще ли преведеш на на нас не-руско говорещите - Ето това прессъобщение ?

>>Следственный комитет России (СКР) решил завести уголовное дело после сообщений о том, что российским учителям на освобожденных от оккупации территориях в Харьковской области грозят большие сроки лишения свободы. <<!>>

Пояснявам, като за просто ... пардон русофили?
1. Всьо началос вот с етой ... съобщение, от 10-ти септември на депутат Украины Олексей Гончаренко - в което той пише:

"В Куп'янську затримали вчителів, які приiiхали з росії, щоб навчати українських дітей." ... в руски превод(от прессъобщението на Следственный комитет России (накратко СКР)) същото звучи: "В Купянске задержали учителей, приехавших из России, чтобы учить украинских детей"

2. Според един от коментиращите информацията източник ББС-ком., четем:
"Украинские журналисты считают его(Олексей Гончаренко - п.м.) крайне ненадежным источником информации."

3. От което, дай им на журналистите - сензация ... се начена една-а-а ...?

4. Един само пример? Понедельник вечером издание "Страна.ua" спросило об учителях вице-премьера Ирину Верещук. Та заявила, что их будут судить по статье 438 Уголовного кодекса Украины (нарушение законов и обычаев ведение войны). Наказание - лишение свободы на срок от восьми до 12 лет.

5. Като тези вестникарски чакали, "пропуснаха" да упоменат - Че?

6. Във взетото от тях интервю - цитат:
"Верещук не сообщала о задержании учителей - она лишь комментировала эту тему."

7. И прочитайки цялата вестникарска галиматия - се връщама на т.1-ва от изложението ми.
Следственият комитет на Россия (СКР) самосезирайки се ВЗЕ ТА РЕШИ да образува наказателно производство по случая С ... ? ... неизвестните, неарестувани от никого - русски учители.

8. Което наля вода в мелниците на проруско българските проксита ... да започнат да тиражират ИСТИНАТА ЗА ГОРКИТЕ РУСКИ УЧИТЕЛИ преследвани несправедливо от украинските нацисти-бандеровци ... с привнесен твой личен елемент ... по темата: Мазепа, Чайковски и либретиста на едноименната опера, който не е Пушкин а един с инициали В.Б. :)))!

Пак повтарям на теб русолого, тоест "познавача" ... Произведението на Пушкин в което той упоменава за Мазепа - не носи името на последният! А се казва Как(?) ерудите по руската кОлтура и история?
цитирай
20. анонимен - ВВ
14.09.2022 23:08
vencivaleri1951 написа:
Хайде и теб да те видим след това-справедливо е

той има снимки само от кенефа на мола, срам го е :)
цитирай
21. vencivaleri1951 - Нищо от това не съм чел
14.09.2022 23:21
Бях и на есенното си море и нито телевизия съм гледал много, нито кой знае колко съм бил в мрежата
по руски и украински сайтове.
Чух по нашите новини резников да говори за филтриране, чух и една бежанка от Източна Украйна да казва , че нейни колеги учители са пострадали заради руски учебни помагала. Ето за първи път чувам, че руски учители са били командировани, доброволци и т н- Просто не виждам смисъл в това
То на Изток и Югоисток са си рускоговорящи
През лятото се запознах с един бежанец от Одеса-набор, военен пенсионер-моряк Той ми разказа за тези издевателства и аз ясно съм посочил източника на информацията. Не е говорил за руски учители.
А делото срещу ректора на консерваторията е реално.
както и производството срещу кума на Путин, който е и депутат . Какво е това , ако не съдебен произвол-Арестуват го и искат срещу него обмяна на азовците от Мариопул. Въобще защо се правиш на "ни чул, ни видял"
Ударили инфрастуктурни обекти от енергетиката
А си затваряш очите за ударите срещу АЕЦ, за спрените вода, газ, ток в Крим, години наред. При това Днепър извира от Русия, газът руски, токът на 50% от руски енергоносители
Войната става друга-отечествена и в нея украинците за съжаление са разходен материал за янките
get написа:
[quote=vencivaleri1951]
И колко са тези които биха дошли да преподават в момента в Украйна. Става въпрос за украински учители позволили си да ползват руски учебни помагала и учебници.


- Ще ли преведеш на на нас не-руско говорещите - Ето това прессъобщение ?

>>Следственный комитет России (СКР) решил завести уголовное дело после сообщений о том, что российским учителям на освобожденных от оккупации территориях в Харьковской области грозят большие сроки лишения свободы. <<!>>

Пояснявам, като за просто ... пардон русофили?
1. Всьо началос вот с етой ... съобщение, от 10-ти септември на депутат Украины Олексей Гончаренко - в което той пише:

"В Куп'янську затримали вчителів, які приiiхали з росії, щоб навчати українських дітей." ... в руски превод(от прессъобщението на Следственный комитет России (накратко СКР)) същото звучи: "В Купянске задержали учителей, приехавших из России, чтобы учить украинских детей"

2. Според един от коментиращите информацията източник ББС-ком., четем:
"Украинские журналисты считают его(Олексей Гончаренко - п.м.) крайне ненадежным источником информации."

3. От което, дай им на журналистите - сензация ... се начена една-а-а ...?

4. Един само пример? Понедельник вечером издание "Страна.ua" спросило об учителях вице-премьера Ирину Верещук. Та заявила, что их будут судить по статье 438 Уголовного кодекса Украины (нарушение законов и обычаев ведение войны). Наказание - лишение свободы на срок от восьми до 12 лет.

5. Като тези вестникарски чакали, "пропуснаха" да упоменат - Че?

6. Във взетото от тях интервю - цитат:
"Верещук не сообщала о задержании учителей - она лишь комментировала эту тему."

7. И прочитайки цялата вестникарска галиматия - се връщама на т.1-ва от изложението ми.
Следственият комитет на Россия (СКР) самосезирайки се ВЗЕ ТА РЕШИ да образува наказателно производство по случая С ... ? ... неизвестните, неарестувани от никого - русски учители.

8. Което наля вода в мелниците на проруско българските про
цитирай
22. blog13 - ОК-днес, утре ще я имаш в блога. Х...
15.09.2022 09:24
vencivaleri1951 написа:
ОК-днес, утре ще я имаш в блога. Хайде и теб да те видим след това-справедливо е


Не, аз не съм изявавал желание да се показвам. Ти изяви желание да се покажеш, аз се съгласих, че няма да е зле и по тоя въпрос има консенсус.

Както казах и в новата ти тема по въпроса, в интернет, аз съм само това което казвам.
цитирай
23. blog13 - Хайде и теб да те видим след това-...
15.09.2022 10:06
go4ito написа:
vencivaleri1951 написа:
Хайде и теб да те видим след това-справедливо е

той има снимки само от кенефа на мола, срам го е :)


И от там нямам. А и в мол още не съм влизал през живота си. А и на тъпи манипулации, не се връзвам.
цитирай
24. petgrig - Пак питам -
15.09.2022 10:33
кадировците по ок ли са?
цитирай
25. get - До 21. vencivaleri1951 - Венци, докога ще продължаваш с тези твои ШИТНИ ... да ме караш да се правя на ... ?
15.09.2022 11:07
... против желанието ми на разследващ полицай - разобличавайки те в лъжи ?

vencivaleri1951 написа:

През лятото се запознах с един бежанец от Одеса-набор, военен пенсионер-моряк Той ми разказа за тези издевателства и аз ясно съм посочил източника на информацията. Не е говорил за руски учители.
А делото срещу ректора на консерваторията е реално.


- Докога с ще екстраполираш, факти които са станали ... но които ти доукрасяваш с цел насаждане НЕПРИЯЗНЕНО ОТНОШЕНИЕ НА НАС БЪЛГАРИТЕ срещу един народ страдащ от война - налажена му по силата на аграсията, на Русия?
Какво имам в предвид - ли?
Ами ето това за националната консерватория на Украйна, ректора на която според бил ОСЪДЕН ЗА НЕСЪГЛАСИЕТО си, ДА НЕ НОСИ ИМЕТО на Името на Чайковски?

Това което КОМЕНТИРАШ от достоверен източник "един моряк ми каза"?
- Бе отбелязана в информационните източници Газета.ru тя позовавайки се на РИА Ру - където ясно и точно ОПРОВЕРГАВАТ казаното от теб - Цитати:

1-ви
"РЕКТОРАТ КИЕВСКОЙ КОНСЕРВАТОРИИ ОТКАЗАЛСЯ ОТ ПЕРЕИМЕНОВАНИЯ ВУЗА."
2-ри
За това заявява в прессъобщението си, председателстващият ректората пояснявайки, мотивите за отказ от преименуването:
«Считаю, что Чайковский — это гений музыки. Мы не можем сказать, что все нужно провалить, обрубить и обрезать».

И наместо да водиш про-руска, тоест в подкрепа АГРЕСИВНАТА ВОЙНА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ срещу Украйна?

- Що не вземеш да изкоментираш по същество "за правилността" на бомбардировката на Русия на хидросъоръжението на река Ингулец С КОЕТО БЕ ПОСТАВЕН В ЗАПЛАХА ОТ НАВОДНЕНИЕ на украинския град Кривой рог и живущото в същият мирно НЕУЧАСТВАЩО ВЪВ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ негови жители ... без значение от така постоянно подчертавания от теб факт ? - руско или украинско говорящи са те ?!

С обстрела на последните от страна на Руската армия на жизнено важни за Украйна инфрастукурни обекти ... РУСИЯ ИЗВЪРШВА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ наричани още ТЕРОРИЗЪМ ... и нямащи нищо общо с подписаните от нея Женевска и др. конвенции ОПРЕДЕЛЯЩИ ПРАВИЛАТА ЗА ВОДЕНЕ НА ВОЙНА ???

П.П.
Този който не се съобразява с правилата на Конвенциите - САМ СЕ ПОСТАВЯ В КАТЕГОРИЯТА >>ВОЕНЕН ПРЕСТЪПНИК<< !!!!!!!!!!!! >>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 5062906
Постинги: 1353
Коментари: 19564
Гласове: 5478
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031