Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2014 12:26 - Хубавици
Автор: sullltan Категория: Забавление   
Прочетен: 37257 Коментари: 10 Гласове:
54


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


image




image




image




image




image









Гласувай:
55



1. dockholiday - Сега да видим преброяването фалшивите профили на блогясалите :-)))))
26.12.2014 12:34
Hещо не смеят да помпат титулярните си профили за да не каже някой, че се натискат за Първа страница. Ама като гледам, скъсаха се да помпат фалшивите регистрации, за които мислят, че минават като "истински". Mинават, бе... вервайте :-))))))
цитирай
2. shuriken - Султане,
26.12.2014 13:01
трябва да се деактивираш.
Ти не искаш да си на първа страница и играеш честно.
Hе ме интересува колко хора са хaресали поста.
Важното е някой да ти влезе в "инструмента" :DD
цитирай
3. defender - wow ... wow ... wow ... !
26.12.2014 16:55
Днес Kushel и Djani са напдпреварват в самокликане. За първия е нормално, ама втория откъде този мерак за нечестни манипулации? Уж не беше такъв, пък виж ти.
цитирай
4. svejenlist - Видяхме колко "не са продажни" блогбегейските червени кратуни.
26.12.2014 20:26
Лесно е да плюеш по политиците, когато не са те пуснали до тяхната софра. Ама виж как бързо лапат като им подадеш пръстче:-DD
Големите приказки!
Толкова са и "българи":-DD
цитирай
5. shuriken - :DDD !!!!
26.12.2014 21:15
Доста работа им отворих на самокликащите.
Ееее, кой колкото и както си може - всичко е до моженето. :DDD

Като не могат да създадат реална аудитория, ще си кликат сами.
Да видим кога ще им омръзне това глупаво занимание.
А ако не им омръзне, просто ще трябва да забравят всичко друго.
цитирай
6. dockholiday - Евала, Султане:-))) Номер 1 си:-))))
26.12.2014 21:52
Така ти се полага с толкова много харесвания на публикацията. А не напомпани с фалшиви посетители като Кушела и разни други самокликащи:-)))
цитирай
7. shuriken - .
26.12.2014 23:40
И пристан на смирението, де!:):))

За да се манипулира Първа, освен номера с броячите трябва да се доведе до изкуство умението да се общува с админите. Това - "Докладвай нередност", това "Сигнал до модератора" трябва да са ежедневно оръжие! Така "падат медалчетата" и постът отива в десета глуха.:)) Това е любимото на Дебелата Тит, която изгуби всичките си приятели след разкритията на Тутана, че е злобна и многопрофилна хейтърка, плюеща приятелите си от фалшиви профили.

Най-вече - не се обижда и притеснява потребител в текста на постинга!:р
Тия работи и гласуването от празен, деактивиран профил са любимите занимания на Глупавата Тит която няма нито един авторски постинг, но си позволява да съди онези, при които всичко е авторско!:):))

Можем да основем задруга и да те обявим за Гандолф...За крайната цел - унищожението на Титурон обаче, е необходим и истински Фродо. Да стигне до Ородруина на админите иии...не знам има ли смисъл, обаче!:(
Блогбегето прогресивно следва съдбата на Мордор със или без помпи - се тая!:( Няма друг начин, след като куцо и сакато мисли за лъжи и нечестни манипулации. Ама посетителите идват чрез споделяне, не с помпане. :)

Бее, много Властелини и много Хобити гледах по празниците, да ме прощаваш!:):))

Честито Рождество!:)))

Тит не коментираше на напомпани постинги, пък гледам, много е приказлива. Явно признава само фалшивите посетители на Блекпредатор, но не и споделянето, което в крайна сметка и да не искаш, пак носи истински посещения.
цитирай
8. defender - :) !!!
26.12.2014 23:50
Ти като Хаям - надеждата, търговка стара, продава даром, боже мой.

А аз, като Толкин.
Хванал един празен пост и написал: В една дупка в нета живееше Дебелата Тит и грухтеше самотно.

Хем ми е смешно, хем не е.
Не е виновна Тит, че менталната й хипофиза я е дарила с 200кг лой и не знае как да ги разкара. Сигурно в генома й присъства наследствената информация на доста подлеци, които преследват хората на лични съобщения, после отричат, а понякога обвиняват и собствените си, вече бивши приятели, ако им напомнят колко пъти са напускали блогбг и са се връщали.

Другите роднини са по-жалкото творение.
Помпаните, демек Кушеловците и други подобни.

Ма гледам тия дни на първа и от вторите у блога...;))) Па то така е - не според заслугите, а според лъжите, интригите и манипулациите. Жив комунизъм! Само не е ясно каква е печалбата, освен че лъсна истината за "честните", които не искали да се помпат и сега опитват да приравняват манипулациите си с честното споделяне. Tова е то - да излъжеш себе си и да не те притеснява, че си знаеш колко са те "прочели". Един от големите проблеми на червените голтаци - самозаблудите. :)

Честито и на теб!
цитирай
9. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
27.12.2014 00:41

Тъпата Тит е лицемерно и лъжливо същество, което е готово да подкрепя всякакви измами, ако са й изгодни. Правила го е многократно и не подлежи на дебат. Адски много мразя такива мошеници да плюят политиците, след като с нищо не са по-добри.

Тит смята за подлец всеки, който й припомня неудобни за нея факти и въобще говори неща, които не й изнасят. Преди време ми се сваляше на лични съобщения и то доста дълго. След като го извадих на всеослушание – предизвикан от интригите й – тя го определи като “подлост”.

По същата логика:

Тит обвини приятелка, която й напомни колко пъти е напускала Blog.bg и се е връщала. Отрече да го е правила някога, а всъщност всички сме го виждали. Това също би трябвало да е “подлост” от страна на приятелката - по логиката на Неграмотната Тит.

Лицемерно дрънка за ценностна система, а в същото време няма нищо против неин приятел да разпространява перверзни снимки и дори се учудва защо някой има нещо против. Утре този приятел може да размаха пенис, да убие човек и прочие - близко е до акълa, че пак ще го оправдае, защото според нея на приятелите й е позволено да правят, каквото им скимне. Както и да го въртиш, явно е убедена, че тя и няколкото й приятели имат повече права от останалите. Tогава защо се чуди на политиците? Tе не правят нищо, което тя не би направила, ако има възможност – доказала го е.


цитирай
10. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
27.12.2014 00:52

Сега се оплаква от модераторите, явно надявайки се да не помним колко беше близка с модераторката Никита. Hедоволства от някакви “гаври”, които не са провокация, а отговор на нейните мръсотии – всеки има правото да отговори, след като са разпространявали лъжи по негов адрес. В същото време Тит нямаше нищо против, когато Нетчето се гавреше с куп блогъри и редовно му коментираше/гласуваше/пишеше съобщения. С други думи: по нейната шантава “логика” едни имат право да плюят, плюят, плюят /свобода на словото/....... а отсреща другите нямат право дoри да им отговорят /направят ли го, то е цензура, диктатура или нещо друго от сорта/.

Сарториум много правилно я засече с въпроса: защо когато се гаврят с друг, тя го намира за забавно, обаче ако се гаврят с нея, тогава същото преоткрива като злобно? Въпреки че може в първия случай да е провокация, а във втория - просто отговор на провокация - не вярвам да имa малоумник, който да не схваща разликата. Тя затова не умее да спори - насрала се е достатъчно и няма с какво да отговори, освен с някоя от разновидностите на "Ти си лош".

Айде кажете: тази гъска нормална ли е? Баси наглостта!

После се чудите защо опитват да ви лъжат, че при комунизма е имало всичко, хората благоденствали и т.н. Ами такива са комунистите – никога не говорят истината, защото не им изнася.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sullltan
Категория: Забавление
Прочетен: 617330
Постинги: 79
Коментари: 936
Гласове: 5087
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031