Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 14:42 - До управата на Блог.бг. Настоявам за отговор!
Автор: sullltan Категория: Забавление   
Прочетен: 6192 Коментари: 14 Гласове:
74

Последна промяна: 16.10.2014 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




За пореден път многопрофилникът Freeoldman си позволява да напада други хора, без да са го предизвикали по никакъв начин, ръсейки лъжи по техен адрес. Когато му отговорят, започва да плаче. Тогава защо започва кавги? Какво иска - никой да не му отговаря ли?

Същият Freeoldman прави фалшиви профили с крадени от Facebook снимки и се представя за техния собственик. Целта е да злепостави хора, които изобщо не присъстват тук, но явно е имал някакви пререкания по други сайтове.  С какво право този малоумник краде чужди данни и ги използва? Hима това не е престъпление? За пример посочвам momata с не знам си колко различни цифри - не са един или два. Като добавка сам се коментира с други свои профили като например педалския hasanreza.

Пак Freeoldman  е известен с разпространението на перверзни снимки, които явно намира за много забавни. Страх ме хваща какви ли още гадории има в неговия компютър, защото само наивник може да допусне, че пласираните са единствените, с които разполага в колекцията си от перверзии.

Всички са виждали неговите снимки. По сигнали на блогъри модераторите отрязаха мераците му да превърне блогбг в порно сайт. А ако някой го подкрепя, значи също одобрява перверзиите. Благодарение на своевременната реакция, в момента няма от любимите му перверзии, което го е накарало нагло да отрича въпросните си подсъдни действия. След като са изтрити, няма как да се посочат с линк, но всички са ги виждали.

Чакам да видя кои са другите извратеняци тук.





Тагове:   сайт,   интернет,


Гласувай:
80



1. sullltan - ???ъъъ???
16.10.2014 14:56
ФрийMin4o,
какво става?
Кой те излъга, че блогбг е място, където можеш да лъжеш безнаказано?
Още колко оплюващи профили направи днес? Още колко снимки ще откраднеш и колко лъжи ще изговориш за Ангелина Пискова, Стефан Кръстев, Vmir, Axlaxl и още много.
цитирай
2. getmans1 - Кауза пердута е това.
16.10.2014 14:58
Пиша го на БГ щото си изчерпах лимита за латинския, за днес.

Баналната фраза че „Няма лошо като реклама“ не спира никой към върха на първа а лично от мене едно циганско, „пуста да остане“ след като не става диалог!
цитирай
3. анонимен - Напълно те подкрепям!
16.10.2014 15:00
Аз самата съм била обект на нападки от въпросния, без с нищо да съм го предизвикала. Както и на тези около него. Може би те смятат, че като лъжат, измиват собствените си деяния по този начин?
цитирай
4. анонимен - Още нещо -
16.10.2014 15:08
когато човек е нападнат, има право да се защити подобаващо. Такива май забравят, че те сами предизвикват случващото им се.
цитирай
5. sullltan - angpiskova
16.10.2014 15:09
Видя ли го как нагло отрича? Баси гнусния лъжец! Всички знаят какви гадории пуска, а той нахален – недоволства, че се помни.
Какво иска? Да се забравя периодично за да повтаря едни и същи гнусотии до безкрай? Кой ще му го позволи?
Сега гледай как ще се самокоментира с фалшиви профили, които знаем отдавна – включват се на всеки хейтърски постинг като неговия. Или “истински блогъри”, които си въобразяват, че щом коментират често, значи някой е повярвал колко са “истински”:-))))
цитирай
6. sullltan - когато човек е нападнат, има право ...
16.10.2014 15:22
angpiskova написа:
когато човек е нападнат, има право да се защити подобаващо. Такива май забравят, че те сами предизвикват случващото им се.


Помниш ли онзи фалшив списък срещу теб?
99% oт профилите бяха фалшиви и с тях опитваха да създават настроения. Естествено, голяма част от фалшивите профили са именно на Фрийолдмен, който всъщност е профил на Блепредатор. Последният толкова време те преследваше и така сърцераздирателно те молеше да го забележиш, че след като не стана, сама се сещаш колко го е яд и беснее с пяна на уста.

цитирай
7. анонимен - Много добре помня.
16.10.2014 15:29
Какво повече да говорим по въпроса кой създава интригите?
цитирай
8. анонимен - Цитирам: За пореден път многопр...
16.10.2014 17:30
Цитирам: За пореден път многопрофилникът Freeoldman си позволява да напада други хора, без да са го предизвикали по никакъв начин, ръсейки лъжи по техен адрес. Когато му отговорят, започва да плаче. Тогава защо започва кавги? Какво иска - никой да не му отговаря ли?

Напълно съм съгласен, този блогер е от една година тука, постоянно следи на хората профилите, гледа, кой какво пише. Така е Хазанреза е мегов профил, а Момата е на Васил Аспарухов от София срещу който пуснах жалба за лични нападки, качване на мой снимки и данни в мрежата без мое позволение, заплашване с бой и какви ли не ругатни. Сега се подвизава с профила Лооп1. Та така наречения Фрееолдмен напада всички без причина, први се на много умен, че знае всичко, говори на хората, че имали клонинг профили, а самият той има няколко, казва на другите да слагат линк на постовете си, а той самият на много постове няма линкове. Той е в блога не да чете кой какво пуска, него го интересува само неговите си глупости и всичко друго, което е извън представите му е глупост и фантазия, да и аз помня този пост където споменаваш Султане и не само този пост, много постове са му такива, това човече е тук да си избива комплексите, загорял дърт козел, който е готов да налети на мъжко, само и само да си начеши сексуалната нужда. Този същяит чифут, мазен, рязан, гнусар продължава да ме напада и споменава постоянно, както се вика не познава хората лично и тръфнал да ми казва кой какъв бил, а самият той се подвизава с чужди имена, не слага негова снимка никъде, криесе като мишка и истинското му име не е Димитър, а се казва Пламен.
цитирай
9. apostapostoloff - Къде са педофилските снимки?
16.10.2014 18:31
Някой каза, че тук имало детско порно. Казха, че било много извратено. Въх!
цитирай
10. sullltan - Някой каза, че тук имало детско п...
16.10.2014 19:03
apostapostoloff написа:
Някой каза, че тук имало детско порно. Казха, че било много извратено. Въх!


На много места бяха. Сега вече ги няма, защото модераторите реагираха своевременно.
От своя страна ненормалникът педофил определи сигналите срещу себе си като доносничество.
Е, айде да видя кой ще се съгласи, че да сигнализираш за педофилски игрички на педофил е доносничество?

цитирай
11. анонимен - Значи Олдмена да знайте, че който не ...
16.10.2014 19:24
Значи Олдмена да знайте, че който не е с него е против него. Смело мога да кажа, че сам се закача с хората и ги напада. Как стана с мене, видя че хората ми четат постовете, че съм на 1ва и това го влодяваше и още го влодява, защото на него няма кой да му чете глупостите, това е просто необразовано старче, което по-цял ден е на компа и си чака наготово пенсията. Попитай го, каква е причината за да ме напада, а той така и не ми отговори. Почна да прави постове за мене, да ме нарича педал, гей, да пуска какви ли не вулгардни постове за мене, какво ли не се опитва да направи за да ме изгони от блога. Било му писнало да чете, ами като не искаш да четеш Олдмене се разкарай, хората се опитват да пускат интересни неща. Освен Олдмена, другият който мъти тъмната вода в блога е, Златко Станоев, който също без основателни причини почна да ме напада, също взе да си съчинява постчета за мене, да ме обижда и какво ли още не. Даже тяхното не е и забава, а върха на глупостта. И помня едни думи на тоя побъркан Олдмен, че той бил стопанисвал блога, че нещо по-различно от неговите представи, нямало място на 1ва страница.
цитирай
12. viovioi - Рози, направо ме влОди..
17.10.2014 11:13
Абе Рози какъв е този неграмотен влОдяващ коментар? И да Ви питам какво сте се разциврили. Я се стегнете. Като някой Ви напада не му се давайте и Вие го атакувайте и толкоз.
цитирай
13. nkf - Freeoldman е червен, нали?
19.10.2014 18:42
Freeoldman е червен, нали?
цитирай
14. sullltan - Freeoldman е червен, нали? Да. ...
20.10.2014 11:15
nkf написа:
Freeoldman е червен, нали?


Да. Hаправил е планина от профили, с които лъже, интригантства, настройва хората едни срещу други. A се оказа и че обича перверзиите. Първо отрече да е пускал снимки с извратености, после отрече да е отричал. Въобще лъжата за нищо я няма. Много мръсен тип, който подпалва блогови войни и след това нагло ходи да се жалва, че някакви се скарали, а той бил за доброто, представи си. Чудовищно лицемерие!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sullltan
Категория: Забавление
Прочетен: 617428
Постинги: 79
Коментари: 936
Гласове: 5087
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031