Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2014 16:28 - Законите трябва да се спазват
Автор: sullltan Категория: Регионални   
Прочетен: 5303 Коментари: 18 Гласове:
60

Последна промяна: 17.09.2014 17:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Учудващо е колко много хора смятат, че не са длъжни да спазват законите, защото били тарикати. Още по-странно е, че същите се смятат за репресирани, ако ги принудиш  да спазват правилата.

Дълг на всеки гражданин е да сигнализира, когато види нещо престъпно, мръсно, гадно. Hе го ли направи, той не заслужава да живее в която си изберете държава.

Странно на какво основание някои русофили говорят против упадъчния запад и недоволстват от толерирането на хомосексуализма или други отклонения, след като е всеизвестно, че голяма част от тях колекционират снимки, от които на нормален човек му се гади? Естествено, не трябва да го афишират, но е лицемерно да заклеймяват, щом явно им е слабост, т.е. харесват го.





Тагове:   дълг,   закон,


Гласувай:
64



1. minevv - da
17.09.2014 16:35
не знаеш колко си прав!!
цитирай
2. sullltan - не знаеш колко си прав!! Знам ...
17.09.2014 16:37
minevv написа:
не знаеш колко си прав!!


Знам много добре. Но други не го знаят.
Или се правят, че не го знаят.

цитирай
3. анонимен - Така е
17.09.2014 22:34
и затова е крайно време екипът на блога да се вземе в ръце. Ако не иска да бъдат прогонени и малкото останали нормални блогъри от една шепа хейтъри.
Поздрави за постинга!
цитирай
4. sullltan - .
17.09.2014 22:52
angpiskova написа:
и затова е крайно време екипът на блога да се вземе в ръце. Ако не иска да бъдат прогонени и малкото останали нормални блогъри от една шепа хейтъри.
Поздрави за постинга!


Забеляза ли, че според тях имат право да правят каквото пожелаят и никой не трябва да им търси отговорност? Представяш ли си сбърканото им мислене? Cъщите ще недоволстват и обвиняват! Как не ги е срам?
Сещаш се как възпитават децата си, ако имат такива. Дали им показват снимките с извратености? Tо и да не им ги показват, нали са в компютъра - рано или късно ще ги видят. Изобщо какво би накарало един човек да държи в компютъра си перверзни снимки?
Представяш ли си такива да говорят за българщина? Страх ме хваща, ако това са "българите".

цитирай
5. sullltan - .
17.09.2014 23:05
Обиди към мои приятели няма да излязат. Обещавам!
цитирай
6. getmans1 - Щях да кажа че „Нямат страх от Бога“ ама те ...
17.09.2014 23:37
... нямат и Бог, имат си гуру.
Тяхното сегашно гуру Путин ги е освободил от съвест, срам, и любов и разните му там християнски ценности и тям подобни „лигавщини“.
цитирай
7. анонимен - Обиди към мои приятели няма да из...
17.09.2014 23:43
sullltan написа:
Обиди към мои приятели няма да излязат. Обещавам!

Че те такива какво друго могат, освен да обиждат?
цитирай
8. sullltan - .
18.09.2014 00:05
getmans1 написа:
... нямат и Бог, имат си гуру.
Тяхното сегашно гуру Путин ги е освободил от съвест, срам, илюбор и разните му там християнски ценности и тям подобни „лигавщини“.


Неслучайно се чудя сериозно ли говорят, когато започнат да дрънкат големи приказки за родолюбие, патриотизъм, възпитание, чалгата виновна, Азис не знам си какъв бил. Tе са много по-лоши от Азис. Той поне пари върти, а те – само угаждат на перверзиите си.

И като започнат лицемерно да се възмущават, че еди кой си направил еди какво си. Малееей! Cъщото лицемерие като поп, който говори мазни приказки, а след литургията подхваща гей-страсти зад църквата. Има го като виц, но е истински случай.

цитирай
9. sullltan - Обиди към мои приятели няма да из...
18.09.2014 00:12
angpiskova написа:
sullltan написа:
Обиди към мои приятели няма да излязат. Обещавам!

Че те такива какво друго могат, освен да обиждат?


Ама викат, че този или онзи не трябва да гласува. Та нали забраната трябва да започне с тях! Как ще определят бъдещето на държавата хора, които обичат перверзиите и не ги притеснява, че собствените им деца могат да видят съдържанието на компютъра? Само виж как звучи, а представяш ли си го на практика?!

Аз предпочитам циганите да гласуват. Хвърлиш им едно кебапче и въпросът приключва. А тези ще искат привилегии, това-онова, като нищо и секс - нали нямат скрупули.

Мисленето е централно сбъркано. Щом трябва да обясняваме такива елементарни и подразбиращи cе неща, какво остава за по-сложни въпроси!


цитирай
10. getmans1 - 8. sullltan - . - В същност аз исках да ги иронизирам :))) ...
18.09.2014 01:13
... ама не ми се получи.
цитирай
11. minevv - hahahah
18.09.2014 11:59
хей,,поборниците за закони
А ВИЕ СПАЗВАТЕ ЛИ ГИ????
цитирай
12. sullltan - .
18.09.2014 12:15
minevv написа:
хей,,поборниците за закони
А ВИЕ СПАЗВАТЕ ЛИ ГИ????


Ако потвърдя, няма да повярваш. Следователно не виждам смисъл да го казвам. Това не означава, че не трябва да опиша какво мисля. Oсобено след като наблюдавам нередности на всяка крачка.
“А вие спазвате ли ги“ напомня за “А вие защо биете негрите”. Словесни хватки, чиято цел е да забатачат още повече държавата.

Знаеш ли още с какво ми излязоха? Cамо божиите закони били важни, но не и писаните от човек. Оставям настрана, че вторите са по-разширен вариант на първите – който е решил да не го отчита, аз няма как да му помогна. Друго искам да кажа – това е удобно извинение за да не спазваш законите. Използват го абсолютно всички престъпници. Още: ако изискваш от държавата, тогава си ДЛЪЖЕН да спазваш законите й. Нали не очакваш да приема, че е твое право да мрънкаш, да лапаш, да получаваш.. а в същото време да не носиш никаква отговорност? Ако разсъждаваш така, бих те изпратил на психиатър.

цитирай
13. minevv - ne
18.09.2014 13:02
въобще не си прав ;-)
АЗ СПАЗВАМ ЗАКОНИТЕ - СЕДЯ СИ НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР, ПЛАЩАМ ВСИЧКИ ДАНЪЦИ, ДУПЧА СИ БИЛЕТ....

И смятам за безобразие, някой неспазващ, да се оплаква!
Смятам, че даже и да е глупав, закона трябва да се спазва и да се боря да се промени....
цитирай
14. vmir - Първичното желание на човека е законите да не важат за него, а само за останалите.
18.09.2014 13:42
Цивилизования човек обаче си понася достойно санкцията, а дивакът доброволно признава единствено закона на джунглата. Затова диваците непрекъснато се оплакват от полицейщина, защото им се пречи да крадат от останалите.
цитирай
15. demonwind - Не знам какво визираш
18.09.2014 15:51
с тези перверзии, но знам друго - законите в България ще започнат да се спазват тогава, когато на власт дойдат хора като Франко, Берия, Хайдрих и т.н. и бъдат отново отворени лагерите за специални случаи - например като този за убиеца на малкия Паоло и на пияния на кирка граничен полицай, дето уби бебенцето като куче с колата си. Или за двамата изроди, единия от които закла бременно момиче, защото... просто не искал да има дете...
Едно време имаше т.нар. доброволни отряди - дърти здрави чичковци ходеха по улиците и гледаха за нередности. Гепят ли те сгазил лука - при кварталния и бой през петите с тънка жилава пръчка. Не че тогава нямаше престъпления, но определено бяха в пъти по-малко от сега. За времето когато е имало лагери не знам как е било, но грешката е била, че тези лагери са били по-скоро за политически репресии, а не за наказание на катилите. Сега тази грешка може да се поправи и то ефективно.
Някога на 9 годинки играех пред блока до тъмно през лятото. И родителите ми бяха спокойни. Сега не смея да оставя само детето на детската площадка, макар да е почти на 10. Защото педофилите не спят и ако ги хванат, ще се отърват с най-много десетина години - тези типове са перверзни, както пишеш и затвора им допада особено. И като излязат - отново.
Накратко - за да се спазва закона, трябва да се отворят лагерите. Поне този в Белене. Там да попадат хора от криминалните категории като педофил, изнасилвач, крадец-рецидивист, убиец (тук се фокусира основно върху убийствата на жени, деца и старци), пиян шофьор, причинил смърт на пътя слад употреба на алкохол.
А за тези, за които пишеш с перверзиите в компютъра - нека дишат. Все пак и Маркиз дьо Сад е убивал само на хартия и е бил перверзен. По-страшни са били тези, които са дошли 200 години след него и официално не са били перверзни... ;)
цитирай
16. sullltan - demonwind
18.09.2014 16:48
Затвор, лагери – да. Bажното е да влизат тези, които трябва, а не като по времето на комунизма – политически неудобните. Защо не влизат? Една от причините е размиването и смесването. Изродите нарочно бъркат полицейско насилие при задържането на опасен престъпник с насилие примерно от крадец върху ограбван човек. Говорим за различни неща, но те ги приравняват – така им изнася.

Казваш, нека дишат, aко е само в компютъра им. Да де, ама ако беше само в техния компютър, аз нямаше да го знам и съответно нямаше да напиша настоящия постинг. Има граница, която ако бъде премината, вече става терор над другите хора.
Преди са чакали по тъмни улички, а днес атакуват през интернет.

Bероятно знаеш: там, където има специализирано съдържание, би трябвало преди влизане да получиш съобщение - дали си над 18 и дали наистина искаш да продължиш. Не само че го няма, а даже примамват с фалшиви заглавия. И влизаш без да искаш. Нима трябва да се допуска?

Накратко: има хора, които умеят да се контролират, но повечето с извратено мислене нямат задръжки – доказан факт. Смятат, че е тяхно право да се натрапват, а не е така. Това е проблемът – не остава само в личния им компютър. Не говорим за обикновени снимки на жени по бански, а за извратености – разни уроди, ненормално окосмени, инвалиди, понякога и детска порнография. Примерите са безброй. Щом го има извратеното мислене, той самият не знае накъде ще избие в даден момент. Нима трябва да го чакаме, пък и компромиси да му правим?

цитирай
17. demonwind - 16. sullltan
18.09.2014 17:23
Напълно подкрепям. Онзи ден пробвам да пусна българска телевизия пред интернет, че да гледам Лудогорец (да не тормозя жената и децата и да си пия бирата на скришно ;) - от четири пъти два пъти ми отвори отвратителни порно сайтове с неща за каквито говориш. Погади ми се! Това е огромен проблем. И като казах маркиз дьо Сад, той все пак е имал граници - бил е сексуално извратен към леки жени. И е изливал извращенията си на книга. Но днес вече има както казваш детска порнография (отново иде реч за лагерите), извратени снимки на какво ли не, зоофилия, въобще всякакви брутализми. И кажи после как да си пуснеш детето само да играе навън?
цитирай
18. realdemocracy - Само едно ще кажа
18.09.2014 18:43
Като е толкова голем патриот Болен Сидеров - що не застреля Местан/Доган или некой друг в Парламента имаше и оръжие - защото американските патриоти са го правели и са умирали за това.
Така че вече руският патриот да си ходи в Русия заедно с БСП И червените им партии НАРОИЛИ СЕ КАТО ГЪБИ СЛЕД ДЪЖД.
Добре им го казваш браво.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sullltan
Категория: Забавление
Прочетен: 617363
Постинги: 79
Коментари: 936
Гласове: 5087
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031