Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2014 03:30 - Въпроси с повишена трудност
Автор: sullltan Категория: Политика   
Прочетен: 8716 Коментари: 23 Гласове:
63


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image



Тъй като комунистите много обичат да словоблудстват, да извъртат, да нагаждат и т.н,  искам да ми отговорят на няколко прости въпроса. Директно!

Щом преди 1989г всичко е било наред - образование, здравеопазване, храна, мир и любов - тогава защо хората искаха да бягат? Hе е ли по-нормално да стоят на такова място? Би трябвало и чужденците да се натискат за България.

Защо русофилите не тичат към Pусия, а винаги на запад? Защо като плюете толкова САЩ, никой не е избягал оттам?

Много моля, не ми пробутвайте числа, статистики и прочие! Hе ме интересуват. Посочих кое искам - отговор на тези въпроси. Щом не можете да го дадете, значи не е така, както твърдите.

Ама не ми се обяснявайте! Hомерът с извъртането го знаем. Аз пък знам, че не можете да отговорите на тези въпроси. Знам и най-важното  - никой не бяга от държава, където можеш да живееш като бял човек. Това са фактите! Останалото е дрън-дрън.  

След като себе си не можете да излъжете, защо мислите, че при мен ще успеете? Край, не можете да заплашвате вече и да застрелвате бегълци на границaта. Оуу, защо е имало бегълци? Давали са им пари и какво ли не, обаче те отсичали "Предпочитам да ми е гадно". :-)) 

Hикой не ви повярва за 45 години и то под дулото на оръжие, та сега е още по-малко вероятно.


image





Гласувай:
63



Следващ постинг
Предишен постинг

1. jediknight - голям смях
14.12.2014 17:24
Венцивалери сложил някаква фалшива снимка от нета и говори, че другите са анонимни. Все едно той не е. :DD Крие се като лалугер, ама дрънка.
Много смешен тип.
цитирай
2. sullltan - Не е чак с толкова повишена трудн...
14.12.2014 18:27
georgedt написа:
Не е чак с толкова повишена трудност. Има и такива случаи. Познавах един американски негър който идва да ме пита как се живее в СССР. Обясних му, и по-късно чух че същия е отишъл със семейството си и останал там. Каза че за него по-важно е да има постоянна работа. Аз самия се върнах тук през декември 1990г. Мога да дам няколко причини, но най-важната е че никоя управляваща клика не харесва будните хора, дори и в САЩ. Примери много. Пък и ми беше омръзнало, според американците, "Надбягването на плъховете." Погледнете само вътрешните им и външни дефицити. Всички бакии ги оправят като "печатат пари". Това е възможно защото целия свят е луднал по долара. В това отношение Путин е прав, но не вярвам че ще успее да промени нещата. Много други неща трябва да бъдат променени преди това. Дори и той трябва да изчезне от управлението.


А аз познавам 1000 негри, които бяха родени в Русия, но избягаха от глада и мизерията. Cега са в Ню Йорк и благославят цяла Америка.

Добре ли звучи?

Няма кой да повярва на това, което си написал за негъра.
Преди години имаше една американка-комунистка. Хвалеше Източния блок, хвалеше го... докато дойде, видя как живеят хората на изток и.. познай какво? :-)) Избяга и никога повече не каза добра дума за комунизма.

Това е реакцията на хората. А иначе всеки може да измисли негри, негърки, индианци и тн.

Щом има кой да нарича "миротворец" кръволока Путин и да хвали пияницата Че Гевара, нищо не може да ме изненада.
цитирай
3. getmans1 - Аз пък се чудя ...
14.12.2014 19:16
... защо по света има толкова руснаци, че даже и в „бедна“ България?
цитирай
4. sullltan - . . . защо по света има толкова рус...
14.12.2014 19:30
getmans1 написа:
... защо по света има толкова руснаци, че даже и в „бедна“ България?


Ама моля ти се, този въпрос ги обърква:-))) Как да отговорят защо самите руснаци бягат от "хубавата" Русия?
Въобще как ще живеят, ако няма умни и способни хора около тях, за да им пълнят дебелата гуша? Сами нищо не умеят.

цитирай
5. sullltan - Много добре звучи, но за разлика от ...
14.12.2014 20:10
georgedt написа:
Много добре звучи, но за разлика от моя пример, Вашият е чиста проба лъжа. Дали някой ще повярва на това което съм написал, си е лично негов проблем. 100% истина е.


Вие комунистите така и не разбрахте, че едно е да твърдиш нещо, съвсем друго - то да е истина.
Твоето твърдение е мечтата на комунистите - някой да иска постоянна работа, без да го интересува, че заплатата не стига за покриване на елементарни нужди и на всичкото отгоре за да я получи, трябва да се подмазва на шефове и партия.

Иска ви се да е истина, но не е. То е просто вашата стара, стара, неосъществена мечта. Явно някои дотолкова са го закъсали с червените фантазии, че са приели мечтите за реалност. Това се нарича лудост.

Между другото: поcтавяш нов рекорд по безсрамие. След като знаете, че и последният русофил би предпочел да отиде на запад вместо в Русия, вие твърдите, че някой американец е направил обратното. Просто няма как да стане. Щеше да се види, да се чуе. Tака е много лесно да фантазираш на принципа "Hякъде по грешната земя ..."

цитирай
6. getmans1 - Султане, верно ли, че Русия ще въведе нова парична единица дето щяла да тръшне долара и еврото на дюшемето?
14.12.2014 20:17
Така щяла да изглежда:
1 ПУТ = 100 МЕДВЕД-а = 100 € = 150 $ = и н.т.
Ми тогава ще се наложи на рубладжиите да им казваме „руски путинки“, то няма да е проблем ама нали си знаеш ние българете кво разбираме като чуем, „ПУТ“.:)))
цитирай
7. sullltan - Така щяла да изглежда: 1 ПУТ = 100 ...
14.12.2014 20:35
getmans1 написа:
Така щяла да изглежда:
1 ПУТ = 100 МЕДВЕД-а = 100 € = 150 $ = и н.т.
Ми тогава ще се наложи на рубладжиите да им казваме „руски путинки“, то няма да е проблем ама нали си знаеш ние българете кво разбираме като чуем, „ПУТ“.:)))


Знам, знам.
Интересно дали и Путин го знае, след като уж сме "братски" народи? :-)

цитирай
8. vencivaleri1951 - Въпросите са стари и глупави. След това са от типа задай си ги сам и си отговори.
14.12.2014 20:59
Първо Щатите са страна от емигранти/ руснаци и граждани от постсъветското пространство в относителен дял са в едноцифрено изражение/ Тоест ако смятаме , че хората бягат поради лош жизнен стандарт единствено, то бягат най-вече от капиталистическа Европа/
-Второ Норвегия, Швеция, Финландия, Дания са страни заедно с Океания и Канада страните с най висок жизнен стандарт. От Гърция и Испания сме по зле само ние и румънците. Е обясни ми защо в тези северни държави където всичко е ок относителния дял на българи емигранти е относително нисък, а в катастрофирали икономически държави като Гърция и Испания имаме сериозна колония от работещи или търсещи работа там българи.
Отговорът е съвсем прост. Да, богати страни, със сериозна и успешна социална система но неприветливи като климат, със сериозни цени на жилища и наеми.
Русия разбира се е с по нисък стандарт от изброените страни, но с далеч по висок от този на Гърция , Испания, Португалия. С покупателна способност по висока последните две години от Италия и Франция, но суровия климат е основателна причина да не е привекателна за емикрация. Цени на жилища и наеми в мегаполисите на Русия е на ниво Зап Европа. След това не е вярно, че има малко емигранти там. Над 10 млн са гастарбайтерите в Русия. Малко ли те се вижда при население от 140 млн? Виж затрудненията им при санкциите по форумите...Търсят си руснаците пармезана, някои видове риби, вина и проче...По тази логика средностатистическия българин е нон стоп санкциониран. На какво се радваш бе падишах. Руснаците си взеха Крим и Севастопол и...рублата поевтиня с 40, 50% . Ние никакъв Крим не сме си взимали , а левчето и то към 20% е надолу спрямо долара. Хайде кажи сега защо. Виж бордо и пармезан има по рафтовете...ама по често ли ги консумираме от руснаците?
И ще го кажа ясно.
Около 20 страни в света бяха със сериозен скок като икономика, като административно обслужване ред страните в соц системата. Това никой, никога не го е отричал. Намерете материал в който пише друго
цитирай
9. vencivaleri1951 - То в цял свят като чуят за българи асоциират
14.12.2014 21:01
sullltan написа:
getmans1 написа:
Така щяла да изглежда:
1 ПУТ = 100 МЕДВЕД-а = 100 € = 150 $ = и н.т.
Ми тогава ще се наложи на рубладжиите да им казваме „руски путинки“, то няма да е проблем ама нали си знаеш ние българете кво разбираме като чуем, „ПУТ“.:)))


Знам, знам.
Интересно дали и Путин го знае, след като уж сме "братски" народи? :-)


с "ПУТ.."
цитирай
10. sullltan - vencivaleri1951
14.12.2014 21:14

По други държави също е студено, ама пак си ходят хората.
Преселване и отиване по работа са различни неща, но за теб е нормално да ги бъркаш.

Взеха ли си Крим крадливите руснаци? Айде пък следващия път някоя мутра да дойде да вземе нещо от твоето жилище. Да видиш колко е хубаво да се краде чуждото.

До няколко месеца Путин ще клекне, защото без да продават природните си богатства, руснаците съвсем ще загинат.

Империя им се е приискала! Ей сегичка ще им я дадат. Cамо това чакат :-))))

Руски паразити!

цитирай
11. sullltan - За пръв път ще наруша правилото да не ...
14.12.2014 21:15
georgedt написа:
За пръв път ще наруша правилото да не коментирам повече от два пъти. Вие може да си мислите че сте солта на Земята, но много сол трябва да изядете за да се научите да четете между редовете. Тази случка с негъра се случи през 1988г. Може и да не сте били родени даже. По това време ми бяха лепнали епитета "НЕВЪЗВРАЩЕНЕЦ". Звучи ли Ви приятно, това е защото Вие сте от същия сой като комунягите. Е, "дисидент" е по-точно, но то е запазена марка за плюнки като Жельо Желев. За Ваше сведение, дори и в комсомола не ме приеха. Вие сте невменяем и неспасяем. Изгубих си времето с Вас.


Нормален комунист няма. Ти го доказа.
В последния ти коментар пролича злоба. Посмали я малко, защото скъсява живота.

цитирай
12. getmans1 - Чичо Венци, то стана модерно ...
14.12.2014 22:20
vencivaleri1951 написа:
sullltan написа:
getmans1 написа:
Така щяла да изглежда:
1 ПУТ = 100 МЕДВЕД-а = 100 € = 150 $ = и н.т.
Ми тогава ще се наложи на рубладжиите да им казваме „руски путинки“, то няма да е проблем ама нали си знаеш ние българете кво разбираме като чуем, „ПУТ“.:)))


Знам, знам.
Интересно дали и Путин го знае, след като уж сме "братски" народи? :-)


с "ПУТ.."


... в 21 век всичко да обясняваме с климата, а него с кемтрейлса и ХААРП-а.
А това че децата български бягат да учат и работят на запад е виновен единствено оня мръсник-евреин Сорос дето с лично богатство от няколко милиарда управлява де що стане бъркотия по света.
Обясни тогава, защо този мръсник активира ИТИЛ точно когато беше пика на руската НЕнамеса в Украйна!?
цитирай
13. balebalev - Много са зле комунягите.
15.12.2014 00:46
Сега гледам един червен дядка пуснал статия, че демокрацията унищожавала християнството. Писах му коментар, че не демокрацията, а комунизмът унищожаваше християнството. Дядката нямаше какво да ми отговори и изтри коментара. Класическа милиционерска реакция. :)))
цитирай
14. vencivaleri1951 - Защо смяташ, че отричам обучението на Запад. Най малкото аз съм специализирал
15.12.2014 01:52
getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
[quote=su.
Ми

Знам, знам.
Ин


с "ПУТ.."


... в 21 век в що стане бъркотия по света.

[/quote]
а и придружавал родителите си като ученик. Всяко обучение в която и да е страна е богатство и за индивида и за страната в която ще живее той.

Ще ти го кажа от опит. Отидох да уча в Ленинград/Питер/ главно да се уволня по рано. Първите месеци ми бяха истински ад. Пристигнах септември и в дъжд. Дъжд който не спря до като не започна снега. Денят през зимата е по няколко часа. 4 милионен град и всички бързат, разстоянията между спирките и метростанциите невъзможни. плакал съм от меланхолия нощем. Не се прибрах в България защото не можех да напиша в молбата си за напускане на института причините. Ето признавам го. Нямах куража до обяснявам писмено защо искам да напусна СССР и какво не ми харесва. След това нещата се помениха след като наистина разбрах преимуществата на този град. Днес това е моят град въпреки че моята страна е България.Това което го казваш е абсолютно вярно, но това е твоето и моето виждане за съвремените възможности. Съвсем различно е обаче за представителя на едно наше село който от глад и мизерия е принуден да напусне страната. На него Ермитажа, Горкиевский или Малий театър нищо не му говори. Русия е визова стран и без виза на практика не можеш да работиш.Работна виза няма как да получиш без сериозна кфалификация. Без работа никой няма да ти даде и квартира. С твойта специалност и стаж би получавал равностойноста на 3, 4 хил долара /преди падането на рублата/ На север 50% повече. На платформите още по нагоре. Разбира се и разходите ти са сериозни.
Ето за това говоря. Ще ти го кажа по друг начин. В Гърция ходя поне по два пъти годишно. Не че я харесвам кой знае колко, но зарад жена ми -пуста мода.
Казах ти че моят град е Питер. Ами десетина дена там на двама човека се връзват около 3 хиляди долара. В Гърция цяло лято можеш да изкараш с тези пари.
За гастарбайтера първонач разходи са много важни
цитирай
15. vencivaleri1951 - Колко години си живял зад граница падишах?
15.12.2014 02:32
sullltan написа:

По


)

Руски паразити!



Да ходеше се на студено едно време когато Канада приемаше хора и прелагаше екстри. за тези които отиваха в Северните и части.
Аз не казвам, че в Северните страни няма българи,/ то и в Русия има/ , но не са в сравними съотношения както в южните страни например.
След това аз не отричам, че развитите западни страни са с по висок жизнен стандарт от постсъветското пространство днес и съветското вчера. Той и Путин не го отрича. В речта си в Женева по случай юбилея на Международната организация на труда той даде 10 годишен преод на Русия да стигне средноевропейсия стандарт на доходи, медицински услуги, образование...Дали ще го стигне или не това е друг въпрос. Разликата обаче между Русия днес и Русия на Елцин е огромна.
За Крим:
Действията на Русия са спорни от юридическо естество. Но точно толкова спорни са и действията на Хрушчов през 54та и Елцин през 90те. Обясни ми човешки/ юридически няма как да го обясниш/ как така милиони хора се препращат без никой да ги пита в друга съюзна република, държава. На какво основание-исторически предпоставки, демографски натиск,репарации от загубена война. Кажи ми как в 21ви век например кмета в Севастопол не се избираше , а се назначаваше от Киев. В Севастопол поради спецификата на града хората общо взето са високообразовани. Ти не можеш да държиш днес тези хора като крепостни. При монарха те са били свободни.

За клякането на Путин

Путин е от град издържал 3 години блокда. Пълна и жестока блокада, а не спрян пармезан и броколи. Хората с десетки хиляди са падали мъртни от глад а други след тях са оцелявали с трупното им месо. Путин в момента работи в Москва, чиито граждани през първата отечествена 1812та без да им мигне окото подпалиха града си и година след това поиха конете си в Сена и Лоара. Бъркаш хората падишах
Ще го кажа със съжаление, но те си нямат " Орлов мост" където да чакат с китки проредния " Биг брадър"
цитирай
16. vencivaleri1951 - И понеже са негри говорехте.
15.12.2014 03:03
В СССР имаше тъй наречените строй отряди за студентите. Отличаваха се от бригадите понеже бяха доброволни и се изкарваха добри пари. С два такива отряда и си купих лодка с двигател.
Както и да е. По време на първия ми стройотряд бях във Воркута. Това е по на север от " Коми"-в полярните части на Урал. Та правим къщи за миньорите/кокс и антрацит/ , а сред нас имаше и един колега от Етиопия. Бачкаме ние , а около нас се събрали доста от местните хора. Питаме ги дали има проблем, а те се усмихват и казват:
- Никакъв. Просто гледаме как негър работи за " Советскую Власть" Пък един се приближава и държи педесятник/педесет рубли/ Пита
-Може ли да го пипна за тези пари!? С педест рубли тогава купуваш повече неща отколкото днес с 500 лева в България. Хората не бяха виждали африканец до тогава

И още нещо по темата. Повечето от вас са млади , но ще Ви кажа , че в соца ако имаш "дупце" се изкарваха не лоши пари. Казах ви че за 90 дни / 2 пъти по 45/ си купих лодка за около 2000 рубли /или половин жигула./ и с която и днес "на магия" излизам през лятото за риба.
В България съм бил на два национални обекта където се плащаше прилично...съвсем прилично. Например в Козлодуй на малките реактори ми се връзваше средно около 500лева на месец доход/с премии и награди/ при 155 лева заплата в редовно предприятие. 500 лева например бяпа съвсем съизмерима сума с френски колега на същата длъжност и стаж. Той получаваше около 2000 франка тогава заплата и можеше да си позволи почти толкова неща колкото аз с 500лева
цитирай
17. sullltan - Сега гледам един червен дядка пу...
15.12.2014 12:26
balebalev написа:
Сега гледам един червен дядка пуснал статия, че демокрацията унищожавала християнството. Писах му коментар, че не демокрацията, а комунизмът унищожаваше християнството. Дядката нямаше какво да ми отговори и изтри коментара. Класическа милиционерска реакция. :)))


Знаем го Чолаков. Напоследък доста се изложи. За него ако не хвалиш Путин, значи "нямаш доводи". Трие неудобните коментари и после ехидно разправя, че "не му коментирали, защото нямали с какво да му опонират".

Преди време харесах един негов материал, понеже беше против гейовете. После разбрах, че той е само против европейските педали, но не и против руските. Следователно не е против хомосексуализма, а само го използва като възможност да се изкаже срещу Европа.

По подобен начин стоят нещата с християнството. Аз не съм религиозен, но знам, че никой друг не е работил срещу християнството колкото комунистите. Къде колеха и бесеха те? В Източния блок. Кой беше водещата сила? СССР, т.е. руснаците. И сега някакъв Чолаков ги представя като "пазители на християнството". Няма как да мине. Точно той не може да говори за доводи, след като именно на него му куцат. Явно иска да живее с червени фантазии. Негов проблем, но да не ги налага на другите.

цитирай
18. sullltan - vencivaleri1951
15.12.2014 12:41

Плакал си, а желаеш други да изпратиш там! И защо искаш да им го причиниш? Също като Чолаков – живее на запад, обаче хвали Pусия. Значи иска да прецака друг. Защо той не отиде в Русия?

Това сте вие, комунистите – искате черноработници. Друг да пролива пот за вашето добруване, а вие да си карате кефа по белите държави.

Дъщеря ти нали е омъжена за холандец. Защо не й наложи хубав руски левент? Аааааа, искаш друг да пусне своята дъщеря на онези, които през 1944г за изнасилвали български девойки, а днес го представяте като “радостно посрещане на освободители”.

Значи самият Путин признава, че на запад е по-добре във всяко отношение, обаче ти и други като теб твърдите, че трябва да се подмазваме на Pусия. Къде е логиката? За какво са ми руснаците?

От кой град е Путин няма никакво значение. Все едно да кажеш, че даден българин е смелчага, защото ...... сме имали велики царе.

Опа, признаваш, че българите са работели за 155лв преди 1989г! Кажи го на Подводни, защото според него само чистачките получавали под 300лв. Останалите – от 500 нагоре.

След като различни комунисти говорят/помнят различни неща за комунизма, как очаквате да ви повярва някой? Особено при наличието на толкова много очевидци.

цитирай
19. vencivaleri1951 - Вадиш думите ми от контекста
15.12.2014 13:53
[quote=sulllta освободители”.

Значи самият Путин признава, че на запад е по-добре във всяко отношение, обаче ти и други като теб твърдите, че трябва да се подмазваме на Pусия. Къде е логиката? За какво са ми руснаците?

От кой град е Путин няма никакво значение. Все едно да кажеш, че даден българин е смелчага, защото ...... сме имали велики царе

[/quote]

Казах , че ми бе трудно в началото докато не усетих преимуществата на такъв град като Петербург/Ленинград тогава/ и сега казвам , че това е моят Град
Ти ако жениш децата си , то аз нямам тези власт и желания. Тя например не издържа на климата в Амстердам и сега всички са в София. Това трябва ли да ме кара да говоря отрицателно за една от най-успешните държави? Просто дъждовната депресия явно ни е родова. Аз се приспособих , дъщеря ми не.
155лева беше началната заплата на млад специалист с висше образование. Аз в Козлодуй отидох по разпределение. Това никой не може да отрече защото щатните таблици могат да се прочетат-публични са. Казах обаче, че ако искаш по добри пари имаше национални обекти където заплатите като покупателна способност бяха като средноевропейските. Подводни е прав, че като покупателна способност средната заплата през 80те е по висока от днешната средна. Това също е лесно доказуемо.
Знаеш ли днес пазарувах в близкото "фантастико". Половината касиери са млади мъже-единият с физиката на тежкоатлет. Виж това при соца, мъже касиери нямаше как да видиш

Султане откъде тази комплексарщина у тебе? Откъде тази надменност към руснаците в" бедната ти и постна "главица. Като всеки славянски народ те са сред ней- красивите нации в света. Куртурата им е сред водещите. Не малко са дали и в сверата на науката. Сякаш си придобил синдрома на пинчера да лае неистово срещу всяко по голямо и силно псе.
Ще приключа темата с изказ на Чърчи след подписването на Ньойския мирен договор:
" Българите заслужават съдбата си , след като тръгнаха срещу освободителите си"
Днес се оказахме в същата ситуация!
цитирай
20. sullltan - vencivaleri1951
15.12.2014 14:01

Не се сещам за по-големи комплексари от комунистите.

Ще наричаш ли руснаците "освободители", ако твоята дъщеря е между изнасилените девойки? Hе вярвам.

Думите ми за Подводни също преиначи.

Кво да ти говоря повече? Едно си знае баба, едно си бае. :-)))

цитирай
21. vencivaleri1951 - Виж падишах
15.12.2014 21:10
sullltan написа:




аз не казвам, че републиканците, демократите, консерваторите са комплексари. Това е колективна вина и аз като човек след Рененсанса не я приемам. Аз казах откъде тези комплекси в ТЕБ султане.
-Да обобщаваш една нация като сбор от тъпанари , изнасилвачи, неудачници е расизъм и тази теория е следствие на лична и осъзната непълноценност. Тоест личната непълноценност провокира търсене на колективна такава в държава, етнос, религия...ако щеш футболна принадлежност.
Да, имало е издевателства при преминаването на Ч армия. Архивите са запазили и протестът за тези случи на Димитров до Сталин. Алхивите са запазили сведения за подведени под трибунал военни и екзекутирани. Такива изтъпления е имало и от страна на наши военни в Гръцко и Сръбско. Ти обаче ще се възмутиш и с право ако някой те нарече изнасилвач. Защото вината е лична, а не колективна. Аз знам това, но ти не. Не харесвам политиката на Хунтата в Киев, на президента и кабинета във Вашингтон, но хайде пробвай се и намери нещо укорима да съм написал срещу украинците, американците, французите, занзибарците...
Комунист е Ленин, но комунисти са и Лорка, и Пикасо, и Ролан, и Сартър...на там тегли и един от любимите ми автори Хемингуей. Комплексари са не Лорка и Милев, а поръчителите на убийствата им. Те са се изразили като теб-тези, комунистите под земята...
Разликата между мен и теб е че аз имам идеология, че аз имам биография на създател. До идеологията си съм стигнал с четене, колебание, практика, пак четене.
Мога да посоча строежите в които има "вградена и моята сянка".
Практиката като управление на комунистическото общество е на по малко от век. Това е младенческа възраст на общественоикономическите формации. За мен бъдещето и принадлежи. Може и да не съм прав. Няма да се съглася с едно обаче.
Че в този век съществуване на социализъма като практика на управления са се случили всички лоши неща на света. До тогава , не е имало войни, бедност, мизерия, робство, потискане на дух и материя.
цитирай
22. sullltan - vencivaleri1951
16.12.2014 00:00
Както разбирам, ти се мислиш и за велик психолог. Има ли нещо велико, за което да не се мислиш? :-))
Аз съм стигнал до моите изводи чрез четене и трупане на житейски опит, какъвто имам повече от огромна част от пенсионерите.
А ти, струва ми се, предимно си слушал партийни идеолози:-)) Повтаряш само уроците на Партията, което обяснява защо избягваш неудобните въпроси - не са те подготвили. Кажи си честно: ако "освободителите" са изнасилили твоята дъщеря - никога, по никакъв повод, на никаква цена няма да ги защитаваш и ще направиш всичко възможно руски крак да не стъпи в България.

Това е положението! Другото са бла-бла. Когато твой близък е пострадал, никакви евтини банички и билетчета за градски транспорт не могат да го заместят.

Къде тук са "комплексите"? Ако заплюеш собствената си дъщеря и собствената си жена за да угодиш на Партията, тогава можеш дa говориш гореописаните неща. А иначе с чужди жертви е лесно - не можете да го проумеете и това си е!

цитирай
23. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
26.01.2015 08:28
Колкото и да им се иска на възпалените до ярко-червено комунистически кратуни, лъжата, повтаряна многократно може да става истина само в техните болни мозъци. За нормалните Човеци лъжата винаги си остава лъжа... :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sullltan
Категория: Забавление
Прочетен: 617398
Постинги: 79
Коментари: 936
Гласове: 5087
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031