Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2015 15:38 - Лудост и наглост
Автор: sullltan Категория: Други   
Прочетен: 43864 Коментари: 30 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image


Очаквате по света да няма войни? За съжаление май ще спрат, когато изчезне планетата. Hе може да има разбирателство, след като лудостта и наглостта се смятат за нормални.

Вижте само какви словоблудства прочетох на едно-единствено място!

Порошенко бил нелегитимен президент.
Ало! Кой ти дава право да определяш така президента на държава, която съвсем законно си го е избрала? Кой си ти, че си позволяваш подобна наглост? Порошенко е много по-легитимен от Путин и отношението към него е като към нормален човек. Няма го натрапваното идолопоклонничество като към руския президент, чиято сперма искат да пазят за оплождане. Да сте виждали другаде такива дивотии, освен в Северна Корея? 83% подкрепа – защо го има само при тоталитарните държави, където хората мразят управляващите, понеже без съд убиват недоволните?

На същото място прочетох, че Mеркел била министър-председател на окупирана държава. И кой е окупирал Германия, че нещо не ce сещам? Какви са тези безумни измишльотини?

Франция била попаднала случайно сред победителите във Втората световна война. Кое му е случайното на това да участваш във война?


Обаче виж:
Русия се оказа супер-държава и на всичкото отгоре главен победител във Втората световна война. Кое й е супер на тази държава? Hищо не е дала на света. Само е откраднала. Ако супер означава военната й мощ, която все още не е потвърдена от друго, освен слухове, то по същата логика мутрите са най-умните хора на планетата, защото бият най-лошо и безскрупулно.

Какво означава главен победител във война? А второстепенен? Кой ви е учил да словоблудствате така? Защо не казвате, че Pусия е хапнала най-много бой през Втората световна война? Hали сами се хвалите как са преживели руснаците, хранейки се с човешко месо и плъхове по време на нацистката окупация. Hаложило им се е, защото първоначално са изяли здрав пердах.

Как ще се разберем с хора, които гледат на фактите така избирателно и ги изкривяват в удобна посока? По-скоро ще намеря общ език с някоя овца или коза.





Гласувай:
31



1. cefulesteven - Дано, дано скоро има мир! Дано. . . ...
18.02.2015 16:01
Дано, дано скоро има мир! Дано...
Честно, вече ме е страх.
цитирай
2. sullltan - Дано, дано скоро има мир! Дано. . . ...
18.02.2015 16:03
cefulesteven написа:
Дано, дано скоро има мир! Дано...
Честно, вече ме е страх.


За съжаление май ще си останем с "дано":(
Hикой няма да се примири с очебийни лъжи и извъртания.

цитирай
3. vmir - Ето какво представляват много от комунистическите "професори".
18.02.2015 16:05
И как не, като им се даваше за да разстройват мисленето, вместо да го култивират. Жалки продажни хрантутници.
цитирай
4. sullltan - Ето какво представляват много от ...
18.02.2015 16:26
vmir написа:
Ето какво представляват много от комунистическите "професори". И как не, като им се даваше за да разстройват мисленето, вместо да го култивират. Жалки продажни хрантутници.



Как да гледам сериозно на такъв, па макар и професор?

От наши дни взел Порошенко. От Втората световна война домъкнал окупирането, ама “забравил” Хитлер, за да вземе от наши дни Меркел. Преди окупацията на Германия кой е бил окупиран? Русия. Ама не му изнася, затова не я води и нея окупирана – както би трябвало, след като го прилага за Германия. Затова взел не реалната Русия, т.е. агресора, а Русия от розовите му фантазии – супер-държава. Обаче не e ясно кое й е супер.

Остана само да намеси кръстоносните походи, Петата световна война и Star Wars, за да стане кашата пълна.

И това претендира за “стойностен постинг”!!!

Ето защо обичам да казвам:
Не ме интересува мнението на образованите, а на умните.

Доста често има разлика.

цитирай
5. svejenlist - Hе съм сигурен,
18.02.2015 16:45
но вероятно такива е имала предвид учителката ми по биология, която казваше, че професор е човек с измрели мозъчни клетки. :)
цитирай
6. apostapostoloff - Да, такива идиотщини
18.02.2015 18:05
натвориха онези изродчета Кухель и Венцивалери! Как не им изсъхнаха ръцете на тези отрепки?!
цитирай
7. sullltan - Да, такива идиотщини натвориха ...
18.02.2015 18:54
apostapostoloff написа:
Да, такива идиотщини натвориха онези изродчета Кухель и Венцивалери! Как не им изсъхнаха ръцете на тези отрепки?!


Tези двамата показаха какво е слугинаж в най-раболепната му и робска форма. Четейки коментарите им, имам чувството, че виждам как послушно облизват ръката на Путин. Честно - адски гнусна гледка!

цитирай
8. anonimen65 - smiah se ot sartse
18.02.2015 18:57
sega ne e okupirana no se govori za predishnata svetovna voina koiato zavarshva s okupatsia za germania na koiato merkel sega e ministar predsedatel.
цитирай
9. sullltan - sega ne e okupirana no se govori za ...
18.02.2015 19:14
anonimen65 написа:
sega ne e okupirana no se govori za predishnata svetovna voina koiato zavarshva s okupatsia za germania na koiato merkel sega e ministar predsedatel.



Вярно ли така се говори?
Да не твърдиш, че Mеркел е била министър-председател по време на Втората световна война? Доколкото знам, при нея Германия не е била окупирана. Ти друго ли си чувал?

Като ще правим “професорски бльоч”, дай да намесим и Троянската война, а? Според теб кой е прероден в Путин – Ахил или Хектор?

Абе, казвам аз, че трябва да се инвестира в психиатрии, ама никой не ме чува!


цитирай
10. sestra - Печално и отблъскващо явление са местните
18.02.2015 19:42
путинофилици. Може пък наистина човечеството да се чисти посредством такива мизерни персонификации... в биологична форма на човеци.
цитирай
11. sullltan - Печално и отблъскващо явление са ...
18.02.2015 19:59
sestra написа:
Печално и отблъскващо явление са местните путинофилици. Може пък наистина човечеството да се чисти посредством такива мизерни персонификации... в биологична форма на човеци.


Не знам как изобщо дишат.
А да ми говорят за българщина и национално достойнство - направо гавра!

цитирай
12. vencivaleri1951 - Много емоции, малко познания или мозък
18.02.2015 20:22
Германия бе разделена на четри области с правото на окупационен корпус във всяка една от тях- английски, френски, руски и американски.
Французи и англичани се отказаха сравнително скоро след края на войната . Руснаците през 89та, а американцине и до днес държат окупационни войски- както казват според мирния договор. Тоест Германия де юре е окупирана държава. Има бази на Алианса, но има и дислокация съгласно мирния догово по капитулацията. Русия нищо не е дала на света!?

Това е теза или на комплексиран човек или на неосведомен и глупав човек.
Антологията на световното изкуство би обедняло без руските творци така както не би се случило с липсата на други от която и да е държава. Просто достатъчно е да се погледнат афишите за репертоара на който и да е театър, театър за опера и балет, план на издателство. Достатъчно е да се погледне списъчния състав на артистите в много от тези театри. Ако авторът на постинга не се интересува от нетленното/ изкуството/ , а е имал предвид технологиите то не е лошо да си припомни , че руснаците от доста време насам са като тасиметрова служба на американската космонавтика поради обстоятелството , че совалките и "Аполо"правят "Бум".

За Порошенко:
Порошенко е легитимен президент, на нелигитимто свален такъв. Порошенко е най-добрият вариант за президент, но нека авторът запомни прогнозата ми.
Порошенко ще бъде махнат/вероятно и летално/ също толкова нелигитимно колкото и Янукович. Обзалагам се, че авторът на постинга ще го охулва със същия плам както и охулваше и предшественика му.

цитирай
13. jelev03 - Ей го на
18.02.2015 20:48
Фатмака сън не спи! Винаги на пост. Тои и друго не може да прави. Наряд докато ти се вдлъбне фунтанелата!
цитирай
14. sullltan - vencivaleri1951
18.02.2015 20:49

Подозирах, че не си наред с главата, но сега съм сигурен. Tова, което си дал като пример за окупация на Германия, е все едно аз да кажа, че Русия е окупирана, защото Меркел е била там на посещение и сред придружителите й е имало човек във военна униформа.

Не понасям нищо руско - нито театър, нито балет, да не говорим, че ми се гади от самата руска реч. Aйде, това си е мое лично мнение – за путлеристите е непознато, но аз правя разлика между личната ми гледна точка и общовалидната истина. От хора, които познават руската литература, съм слушал, че най-големите произведения, наред с красивите моменти, описват много добре и недъзите не на някой друг, а на руската нация. Hе са мои думи – както казах, не познавам руската литература. Говорят го хора, които се смятат за познавачи. Hа тях вярвам повече, отколкото на някой путлерист. Затова помисли си на каква основа е силата на тази литература – дали не е удар по самите руснаци?

О, да, сигурен съм, че руснаците преливат от любов към американците и изгарят от желание да подпомагат точно космическите им програми – явно загрижени за янките, да не изостанат. Tук дори няма логика.

Момче, не ми говори за нелегитимност, щом защитаваш най-нелегитимния и избран с купени избори – Путин. От президент, па министър-председател, после пак президент – нe ти ли засмърдя много яко на корупция и подмяна на руската конституция?

Колкото до Янукович, авторът никога, по никакъв повод не го е споменавал. Hо ти побърза да ми припишеш измишльотините си. Cега имаш ли очи да отречеш, че си лъжец?

цитирай
15. vmir - 13. sullltan,
18.02.2015 21:24
На тоя върховната му вяра е, че колкото повече нарушаваш законите, толкова си по-велик. Чуй го колко пъти повтаря, че Путин бил най-големия демократ, защото от всички президенти в света имал най-малки законови пълномощия. И е винаги готов да носи вода от 999 дерета за да "доказва" такива чутовни тъпотии. Явно ги намира за интелектуални прозрения, а не сгрява, че са най-долнопробна кремълска пропаганда за чалнати мужици, които вярват, че Хитлер е завладял целия свят, а НАТО под негово командване е обсадил Русия, за да си отмъсти за Сталинград. Верно казваш, че лудниците не достигат.
цитирай
16. sullltan - Фатмака сън не спи! Винаги на пост. ...
18.02.2015 21:25
jelev03 написа:
Фатмака сън не спи! Винаги на пост. Тои и друго не може да прави. Наряд докато ти се вдлъбне фунтанелата!


Не му се отразява добре щом сам се похвали, че оглежда мъжете касиери във Фантастико. :-))
То не е тайна - при путлеристите гей-културата е широко застъпена.

цитирай
17. getmans1 - Професора си ...
18.02.2015 21:30
пуска О.Т. и подменя батериите на когото трябва ... и ефекта е светкавичен. :)))
цитирай
18. sullltan - На тоя върховната му вяра е, че ко...
18.02.2015 22:08
vmir написа:
На тоя върховната му вяра е, че колкото повече нарушаваш законите, толкова си по-велик. Чуй го колко пъти повтаря, че Путин бил най-големия демократ, защото от всички президенти в света имал най-малки законови пълномощия. И е винаги готов да носи вода от 999 дерета за да "доказва" такива чутовни тъпотии. Явно ги намира за интелектуални прозрения, а не сгрява, че са най-долнопробна кремълска пропаганда за чалнати мужици, които вярват, че Хитлер е завладял целия свят, а НАТО под негово командване е обсадил Русия, за да си отмъсти за Сталинград. Верно казваш, че лудниците не достигат.


За Венцивалери човешкият живот явно няма значение. Типично за комунистите. Обичат да споменават Ястребино - наистина голяма трагедия - но не си задават въпроса колко "ястребинчета" е имало в "Света Неделя" през 1925г, когато червени терористи решават да трепят хора "на килограм". Hещо по-лошо - те дори не ги смятат за терористи.

Според тях не е просто живот. Лошо е, ако умре комунист, но ако e някакъв друг, не го приемат за голяма болка. Затова са толкова безчувствени към руските убийства в Украйна и смятат, че идеологията им е по-важна от истината.

цитирай
19. sullltan - Професора си. . . пуска О. Т. и под...
18.02.2015 22:10
getmans1 написа:
Професора си ... пуска О.Т. и подменя батериите на когото трябва ... и ефекта е светкавичен. :)))


Дали е наред с главата този професор?

цитирай
20. vencivaleri1951 - Че не познаваш руските творци
18.02.2015 22:44
[quote=sulllta

О, да, сигурен съм, че руснаците преливат от любов към американците и изгарят от желание да подпомагат точно космическите им програми – явно загрижени за янките, да не изостанат. Tук дори няма логика.

Момче, не ми говори за нелегитимност, щом защитаваш най-нелегитимния и избран с купени избори – Путин. От президент, па министър-председател, после пак президент – нe ти ли засмърдя много яко на корупция и подмяна на руската конституция?

Колкото до Янукович, авторът никога, по никакъв повод не го е споменавал. Hо ти побърза да ми припишеш измишльотините си. Cега имаш ли очи да отречеш, че си лъжец?

бе ясно след като си написал, че Русия не е дала нищо на света. Точно за това ти предложих да прегледаш "афишите" /репертоара/ на коя и да е световна сцена. Разбира се те нямат твоя усет на ценител, но не всички са съвършенни:) Боя се , че точно толкова са ти познанията и за западното култура.
За това ще се опитам да го обясня не толкова лаконично както при първия коментар.
Превеждам репликата си на достъпен на теб език.

-Няма водещ театър без пиеси от руски автори
-Няма световна оперна /и балетна сцена/ без представления от руски композитори и певци, и балетисти в трупата си.
-Няма водеща световна гарелия без картини от руски художници
-Няма водещо издетелство което да не издава руски автори.

За окупацията:

Защо отричате лесно доказуеми факти? Натиснете в гугъл и потърсете мирния договор след капитулацията на Германия . Там подробно е разписано разделянето на Германия на 4 зони/френска, британска, руска и американска/
Де Гол и Чърчил изтеглят военните си и предлагат и останалте да го направят. Горбачов го прави през 89та, а на исканията на Бундестага, както и множеството протести през 90те на германците, Буш отговори , че американски войници са в Германия по силата на мирно споразумение и" договорите са за това за да се изпълняват"
Драги падишах, незнанието не е порок, но става такова когато се налага за норма.


цитирай
21. sullltan - vencivaleri1951
18.02.2015 23:05
Аре да ми преведеш на достъпен език следното:

Защо в едни случаи представяте масовото като “лековато”, а в други случаи го преоткривате като “масово, значи признато”?

Съжалявам, но няма език, на който да ти преведа ето това:

Имам мое лично мнение за стойностните неща и то доста често се разминава с онова, което по принцип се хвали като стойностно. За червено зомби, свикнало да слуша Централата и да действа по опорни точки, е невъзможно да разбере какво означава собствената мисъл на отделния индивид. Зомбито знае само да изпълнява чужди заповеди и да харесва онова, което други са му набили в главата, мислейки го за свое виждане.

Аз пък най-много мразя друг да ми казва какво трябва да харесвам и кое било стойностно.

Подозирaм, че си прекалено зает с писането на километрични коментари, затова пропускаш да разбереш какво съм казал.

Не отричам санкциите срещу Германия след Втората световна война, но оттогава много неща са се променили. Не е изненадващо – вие, червените, твърдите че и в момента България е окупирана от Америка, защото американски кораб е минал през Черно море.

Сори, ама в наши дни да представяш Германия като окупирана държава, е толкова тъпо и абсурдно, че мога да направя само две неща:

1. Да те номинирам за Златен скункс.

2. А докато чакаш гарантирания Скункс, да те изпратя към Легендата За Супата – незабравима творба на неповторимия културовед Любослав Пенев.

цитирай
22. planinitenabulgaria - Професорите са лесни за разкриване дали са истински или менти дори от бабите.
18.02.2015 23:12
Една руска студентка се прибира от изпита си в къщи, където е само баба й. Бабата пита как е минал изпита й. Студентката отговаря:
- У профессор гуй агрессор, нагнетают как компрессор!
Бабата коментира начина на провеждане на изпита така:
- Това не е възможно, значи професорът е бил менте!
Такова менте е и Професор гиндеВ. Имам спомен от един военен разузнавач, който веднаж коментира професорската титла на Татарлъ по следния начин:
- Аз само едно нещо ще го попитам, как си станал професор, ако не си бил доносчик?
А доносчиците - те са винаги разположени за активирани от Центъра, а за останалите - винаги неразположени в трети ден.
Да се коментират мислите на примат или да се пише по подметната от примат тема не е желателно. Нека приматът /или приматизаторът/ остане на собственото си мнение.
Един поздрав за №19 с подходяща за него по звучене популярна песен. Посещавана е 3000000 пъти:
https://www.youtube.com/watch?v=pfLPnxSJigc
цитирай
23. vencivaleri1951 - Дай Боже,
18.02.2015 23:54
sullltan написа:
Аре да ми преведеш на достъпен език следното:

Защпреоткривате ка

нова, което по принцип се хвали като стойностно. За червено зомби, свикнало да слуша Централата и да действа по опорни точки, е невъзможно да разбере какво означава собствената мисъл на отделния индивид. Зомбито знае само да изпълнява чужди заповеди и да харесва онова, което други са му набили в главата, мислейки го за свое виждане.

Аз пък най-много мразя друг да ми казва какво трябва да харе пропускаш да разбереш какво съм казал.

Не отричам санкциите срещу Германия след Втората световна война, но оттогава много неща са се променили. Не е изненадващо – вие, червените, твърдите че и в момента България е окупирана от Америка, защото американски кораб е минал през Черно море.

Сори, ама в наши дни да представяш Германия като окупирана държава, е толкова тъпо и абсурдно, че мога да направя само две неща:

1. Да те номинирам за Златен скункс.

2. А докато чакаш гарантирания Скункс, да те изпратя към Легендата За Супата – незабравима творба на неповторимия културовед Любослав Пенев.



да дойде това време в което Достоевски , Чайковски и Репин ще са автори представители на масовото изкуство. За съжаление това време е далече и ти самия си доказателство за това:)
Американците са тук/бази, сега и команден център/ по волята на българското правителство и въз основа на двустранен договор. Харесва ли ми ли или не е без значение и няма как да нарека това окупация. Окупирани сме на 5 септември 44г от руснаците и това е записано в договора за капитулация между двете страни. Бюджета на Българската държава предвижда и средства за издръжката на окупационната военна част останала за известен период.
В бюджета на германците всяка година се отделят средства за военната част дислоцирана съгласно мирното споразумение през 45та. Искам да поясня, че в педишния ми коментар цитатът е от Буш старши. Бъди здрав!
цитирай
24. apostapostoloff - Днешна, днешна Русия НЯМА какво
19.02.2015 05:50
да предложи! С изключение на суровините. Путин превърна Русия в пустиня- без икономика, без производство, без наука, без изкуство. Къде са днешните Достоевски, Толстой, Чехов, Тургенев?! Няма такива! Руснаците се превърнаха в пълни дегенерати, които изяждат, изпиват и изсират парите, които получават за суровините си. И толкоз. Днешна Русия е една изостанала и прогнила държава, пълна с дармоеди, лентяи, чиновници, мошеници и алкохолици.
цитирай
25. vmir - На такива като тоя "професор" дължим
19.02.2015 07:39
чутовната вяра, че след като китайците с американски машини са произвели и сглобили айфон, а после са го продали на руснаците с надпис "русский", значи Apple не съществува, камо ли да струва над 50% от руската икономика барабар с всичкия й прехвален нефт, газ, злато и диаманти. Наскоро един профан го твърдеше най-настървено в блога. Профан, на който не му трябва дори интифа, за да почне да стреля по младежите, на които им е дошло до гуша от подобни тъпотии. Защото тъпака знае, че всяко несъгласие с Кремъл е фашизъм. И той ще стреля по младежите, защото е борец против фашизма.

Пак от такива "професори" извира и чудната вяра, че ако долара все още съществува, то е благодарение само на бездънната руска душа, която от безкрайна доброта не позволява на всемогъщия бог Путин да издаде указ за ликвидирането му.

Е, щом безкрайно прехвалената руска култура (в голямата си част създадена от етноси напуснали вече Русия) не беше достатъчна на руснаците да пуснат и един глас за "Детска планета" на евровизия и пред нея явно предпочитат планета на маймуните, докога ще се вслушваме в глупости за "бездънната душа"? Както Славимир Генчев забеляза, "на дъното на руската душа има само гилзи и тапи".

http://vmir.blog.bg/politika/2014/12/11/look-before-you-leap.1321726
цитирай
26. sullltan - Една руска студентка се прибира от ...
19.02.2015 20:15
planinitenabulgaria написа:
Една руска студентка се прибира от изпита си в къщи, където е само баба й. Бабата пита как е минал изпита й. Студентката отговаря:
- У профессор гуй агрессор, нагнетают как компрессор!
Бабата коментира начина на провеждане на изпита така:
- Това не е възможно, значи професорът е бил менте!
Такова менте е и Професор гиндеВ. Имам спомен от един военен разузнавач, който веднаж коментира професорската титла на Татарлъ по следния начин:
- Аз само едно нещо ще го попитам, как си станал професор, ако не си бил доносчик?
А доносчиците - те са винаги разположени за активирани от Центъра, а за останалите - винаги неразположени в трети ден.
Да се коментират мислите на примат или да се пише по подметната от примат тема не е желателно. Нека приматът /или приматизаторът/ остане на собственото си мнение.
Един поздрав за №19 с подходяща за него по звучене популярна песен. Посещавана е 3000000 пъти:
https://www.youtube.com/watch?v=pfLPnxSJigc



Номер 19 като нищо ще се разчувства :-)

цитирай
27. sullltan - vencivaleri1951
19.02.2015 21:56

По-нагоре разправяш, че руското било навсякъде, а сега се оказа, че не било масово. Ти на кое викаш масово?
Нищо на този свят не ме задължава да чета литературата, която ти харесваш. Аз ако предпочитам Стивън Кинг, ще започнеш ли да го четеш?
Не ми пука ти кое смяташ за стойностно. Аз сам го определям за себе си. И да ти разправям за различните предпочитания, различния темперамент, няма да разбереш – затова не си губя времето.
Аз пък се надявам да дойде времето, когато нито един човек няма да е толкова нагъл, че да определя кое трябва да е масово. Tи си доказателството, че още сме далече от това време.

цитирай
28. sullltan - да предложи! С изключение на сур...
19.02.2015 21:58
apostapostoloff написа:
Днешна, днешна Русия НЯМА какво да предложи! С изключение на суровините. Путин превърна Русия в пустиня- без икономика, без производство, без наука, без изкуство. Къде са днешните Достоевски, Толстой, Чехов, Тургенев?! Няма такива! Руснаците се превърнаха в пълни дегенерати, които изяждат, изпиват и изсират парите, които получават за суровините си. И толкоз. Днешна Русия е една изостанала и прогнила държава, пълна с дармоеди, лентяи, чиновници, мошеници и алкохолици.



Нека е днешната! Изкуших се да дразня русофилите. :-)))))

цитирай
29. sullltan - чутовната вяра, че след като кит...
19.02.2015 22:07
vmir написа:
чутовната вяра, че след като китайците с американски машини са произвели и сглобили айфон, а после са го продали на руснаците с надпис "русский", значи Apple не съществува, камо ли да струва над 50% от руската икономика барабар с всичкия й прехвален нефт, газ, злато и диаманти. Наскоро един профан го твърдеше най-настървено в блога. Профан, на който не му трябва дори интифа, за да почне да стреля по младежите, на които им е дошло до гуша от подобни тъпотии. Защото тъпака знае, че всяко несъгласие с Кремъл е фашизъм. И той ще стреля по младежите, защото е борец против фашизма.

Пак от такива "професори" извира и чудната вяра, че ако долара все още съществува, то е благодарение само на бездънната руска душа, която от безкрайна доброта не позволява на всемогъщия бог Путин да издаде указ за ликвидирането му.

Е, щом безкрайно прехвалената руска култура (в голямата си част създадена от етноси напуснали вече Русия) не беше достатъчна на руснаците да пуснат и един глас за "Детска планета" на евровизия и пред нея явно предпочитат планета на маймуните, докога ще се вслушваме в глупости за "бездънната душа"? Както Славимир Генчев забеляза, "на дъното на руската душа има само гилзи и тапи".

http://vmir.blog.bg/politika/2014/12/11/look-before-you-leap.1321726



Отдавна съм потресен от навика на комунистите да си приписват чужди заслуги и дори да обвиняват онези, от които са откраднали. С тях изобщо не може да се говори - всичко извъртат. Колко кръв проляха руснаците в Украйна, ама те били борци! Tака всеки убиец може да се оправдае.
Затова смятам, че войната е неизбежна. От една страна руснаците са прекалено заслепени от алчността си, т.е. няма да спрат сами. От друга никой не е длъжен да им подарява своето и да им слугува, значи със сигурност ще трябва да им набием каските.
За тази война няма кой друг да е виновен, освен Русия – те посягат на чуждото.


цитирай
30. slavimirgenchev1953 - На др. Венци да кажа, че малко е чел. Зле подготвен "русофил" папагал.
28.02.2015 23:25
Анатолий Рибаков и "Децата на Арбат", Андрей Платонов - "Чевенгур", "Белите одежди" от Владимир Дудинцев, "Колимски разкази" от Варлам Шаламов, "Д-р Живаго" от Борис Пастернак - това е само малка част от голямата руска антикомунистическа литература, която, ако поне малко беше попрочел, щеше да ти отвори очите за истинското полжение на нещата в твоята любима Раша. Цялата група от кремълски лизачи сте само една банда червени лъжци.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sullltan
Категория: Забавление
Прочетен: 617359
Постинги: 79
Коментари: 936
Гласове: 5087
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031